Rosie Huntington-Whiteley

 PROFIMEDIA
Bezvremenski klasik

Rosie Huntington-Whiteley zna kako nositi it komad sezone, donosimo prijedloge za svaki budžet

Od oversized siluete i voluminoznog ovratnika pa sve do užih modela koji strogo prate liniju tijela, sa sigurnošću možemo reći kako je crna dolčevita jedan od omiljenih komada ove zime.

Od oversized siluete i voluminoznog ovratnika pa sve do užih modela koji strogo prate liniju tijela, sa sigurnošću možemo reći kako je crna dolčevita jedan od omiljenih komada ove zime.

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley ističe se svojim specifičnim stilom i uvijek nas iznova oduševljava modnim kombinacijama. Tako je na ulicama Londona viđena u stylish outfitu - tamnozelenom blejzeru i hlačama iste boje te ručnoj torbici modne dizajnerice Phoebe Philo, a cijeli look dodatno je upotpunila sunčanim naočalama i kožnim remenom. No ono što je posebno oduševilo jest komad koji je jedan od must have odjevnih predmeta za ovu sezonu, a to je crna dolčevita.

image

Rosie Huntington-Whiteley zna kako nositi it komad sezone

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Naime, ovaj elegantan bezvremenski klasik koji skriva dozu suptilnog seksepila ponovno se vraća u naše garderobe. Od oversized siluete i voluminoznog ovratnika pa sve do užih modela koji strogo prate liniju tijela, sa sigurnošću možemo reći kako je crna dolčevita jedan od omiljenih komada ove zime. Osim Rosie, nose ju i mnoge druge svjetske trendseterice i it djevojke, a pristaje gotovo svim kombinacijama.

Osim toga što crna dolčevita može biti odlična podloga za omiljene pletene haljine, kombinezone ili topove bez rukava, ističe se i kao odličan izbor ležernih, poslovnih i večernjih kombinacija. Naime, ovaj će it komad savršeno pristajati svakom favoritu iz našeg ormara. Ako tražite inspiraciju za svakodnevni look, crnu strukiranu dolčevitu možete iskombinirati na traperice s visokim strukom i širokim nogavicama, bijelim tenisicama te oversize kaputom.

image

Pletena crna dolčevita Zara (19,95 eura), Crna torbica za nošenje preko ramena Zara (29,95 eura), Traperice visoki struk Zara (29,95 eura), Oversize kaput Zara (59,95 eura), Kožne tenisice na vezanje Replay (104 eura)

No dolčevita ne mora nužno biti samo komad odjeće koji se nosi na casual i cosy lookove. Upravo suprotno, često je upravo omiljeni odabir mnogim ženama kada nastoje izgledati elegantno i profesionalno. U slučaju da ju nastojite imati na neki sastanak ili u ured, dolčevita će savršeno pristajati sa suknjom i visokim čizmama.

image

Pletena crna dolčevita Zara (19,95 eura), Maslinasto zelena suknja visokog struka s pojasom u istoj boji Zara (29,95 eura), Crna torbica Replay (146 eura), Visoke čizme s potpeticama Gianvito Rossi (1775 eura), Crni kaput izrađen od mješavine vune (79,95 eura)

ZARA/MYTHERESA/REPLAY

Kako bismo vam pomogli u odabiru vaše zimske kombinacije, u nastavku vam donosimo nekoliko različitih modela crne dolčevite za svaki budžet.

image

Pulover visokog ovratnika i dugih rukava s ukrasnim metalnim gumbima i rebrastim porubima Zara (22,95 eura), Crna dolčevita Rag & Bone (195 eura), Crna dolčevita Zara (22,95 eura), Crna dolčevita u obliku bodija Alaia (1990 eura)

ZARA, NET-A-PORTER
Linker
28. travanj 2024 04:23