Trudnički stil

Pripreme za Met Galu? Rihanna na večeru nosi komad modne povijesti

Glazbenica i poduzetnica objavila je drugu trudnoću na Super Bowl nastupu, a iako nije objavila kada je termin, drugo dijete stiže u ljetnim mjesecima.

Osim glazbenih, modnih i beauty uspjeha, Rihanna postala je modernom ikonom trudničkog stila - vlasnica beauty i modnog brenda Fenty očekuje drugo dijete s glazbenikom A$AP Rockyjem, a svakim novim izlaskom, mogulica s Barbadosa potvrdi svoju titulu modne ikone. U trudnoći nije promijenila svoj stilski izričaj već ponosno svakom kombinacijom naglašava trudnički trbuh - a trenutno se nalazi u Parizu, gdje je izašla na večeru s reperom.

Pritom, nosila je neobičnu kombinaciju - baggy hlače opuštenog kroja spojila je s velikim ogrtačem koji seže do poda te ima naglašenu kapuljaču kojom je Rihanna u jednom trenutku sakrila lice od brojnih paparazza. No, komad koji nosi dio je modne povijesti - riječ je o patchwork maksi kaputu od vune kojeg je za jesensku Fendi kolekciju 1999. godine dizajnirao Karl Lagerfeld.

image

Rihanna u Parizu nakon večere u ekskluzivnom restoranu

AISSAOUI NACER/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ovaj vintage komad do kojeg nije jednostavno doći - osim ako niste Rihanna - nije nosila slučajno. Naime, za manje od dva tjedna održava se Met Gala, najveći modni događaj godine, a tema ovogodišnjih "modnih Oscara" je "Karl Lagerfeld: A Line of Beauty", odnosno, događaj je posvećen bogatom nasljeđu i ostavštini slavnog dizajnera. Iako je najpoznatiji po radu u francuskom Chanelu, Lagerfeld je radio i za Balmain, Patou, Chloé te talijanski Fendi, a Rihanna se izgleda već priprema za veliki događaj pa je i ovim outfitom odala počast velikom Karlu.

Linker
23. travanj 2024 23:56