INSTAGRAM
Crvena je hit

Predvodnice novog trenda? Megan Fox i Dua Lipa spojile naizgled nespojivo - frizuru i čizme!

Poznate brinete postale su vatrene crvenokose, a uz to su i jedna i druga sjajno iskombinirale čizme iste nijanse.

Poznate brinete postale su vatrene crvenokose, a uz to su i jedna i druga sjajno iskombinirale čizme iste nijanse.

Glumica i model Megan Fox i pjevačica Dua Lipa, čini se, predvodnice su novog trenda na modnoj sceni. Naime, ove slavne dame ovih su dana iznenadile drastičnim promjenama frizure, ali i outfitom koji je pratio njihovu promjenu na kosi. Poznate brinete postale su vatrene crvenokose, a uz to su i jedna i druga sjajno iskombinirale naizgled nespojivo - frizuru i čizme!

Megan Fox, zvijezda filma "Transformeri" i model, iznenadila je jarko crvenim bobom, a s novom frizurom iskombinirala je i par crvenih čizama sa zmijskim uzorkom, duge crvene nokte i crnu oversized hudicu. Svoje upečatljivo plave oči zaštitila je parom uskih, elegantnih i sportskih sunčanih naočala s tankim crvenim okvirom.

image

Megan Fox

PROFIMEDIA

U ovoj modnoj kombinaciji, izgledajući šik bez napora, pojavila se u zračnoj luci u brazilskom gradu Guarulhosu nakon što je tijekom vikenda bodrila svog zaručnika Machine Gun Kellyja na nastupu u Allianz Parqueu i uživala u utrci Formule 1 u São Paulu.

image
MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Glumica, inače poznata po svojoj dugoj, tamnoj kosi, od prošle godine eksperimentira s crvenim tonovima. U listopadu 2022. godine pojavila se s perikom boje svijetlog kestena kako bi testirala crvene nijanse, a zatim je stvarnu promjenu napravila u ožujku 2023. godine, kada je oduševila toplom bakrenom nijansom na Vanity Fair Oscar zabavi. Međutim, Megan je odlučila podići ovu ljetnu bakrenu boju za nekoliko stupnjeva kako bi se uskladila s jesenskom atmosferom.

Za neočekivanu transformaciju zaslužan je stilist Dimitris Giannetos koji redovito radi s Megan, ali i zvijezdama kao što su Joey King, Ciara, Gigi Hadid, Maria Menounos, Britney Spears, Camila Cabello i drugima. Dimitris joj je također ošišao kosu u stilu dugog boba i stilizirao ju u meke zavoje kako bi boja zablistala. Pri odabiru boje tražio je nešto što bi istaknulo zvijezdinu osobnost.

"Tražili smo nešto što će ju oduševiti, a ovaj izgled je odvažan kao i njezina vatrena osobnost", istaknuo je Giannetos.

"Megan je bila spremna za hrabru promjenu i činilo se da je sada savršeno vrijeme za to, pogotovo jer su crvene nijanse u trendu za jesen", dodao je Dimitris te otkrio da je koristio proizvode brenda Lime Crime‘s Unicorn Hair Full Coverage Dye koji su "ovu transformaciju učinili lakom i dostižnom."

"Jednostavno sam pomiješao jarko crvene nijanse Valentine i Flaming Red te nanio mješavinu na kosu", objasnio je, "proizvodi uključuju i sastojke za regeneraciju kose, zbog čega ih volim koristiti."

Monotoniju jesenskih dana tamno crvenom bojom kose razbila je i Dua Lipa koju su fotografi snimili u Londonu. Britanska pjevačica i kantautorica albanskog porijekla na sebi je imala jednostavnu crnu majicu preko koje je nosila bijelu kratku bundu, boyfriend traperice, crvene kaubojke i torbicu iste nijanse. Crvenu boju kose imala je i prije dvije godine kada ju je na taj pothvat nagovorila slavna Donatella Versace za potrebe snimanja kampanje, a ranije smo ju imali prilike vidjeti i s jarko ružičastom bojom kose. Sve u svemu i Megan Fox i Dua Lipa ne boje se eksperimentirati s izgledom i slijepo slijediti trendove, a upravo je to razlog zbog kojeg ih mnogi obožavaju.

image

Dua Lipa crvenu boju kose imala je i prije dvije godine kada ju je na taj pothvat nagovorila Donatella Versace

PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 05:54