Profimedia, Mega Agency
Ukradi stil

Prava je modna ziherašica i izgleda - odlično

Kad ne šeće crvenim tepihom, poznata glumica bira udobne komade, a baš takav je bio i posljednji nizu kojeg želimo kopirati.

Što jednostavnije, to bolje - pravilo je kojeg se pri odijevanju drži američka glumica Jessica Biel (35). Iako joj se u dvadesetak godina glumačke karijere znao potkrasti i koji gaf - i to pogotovo kad su u pitanju svečanije prigode - kad se odijeva za "svaki dan" jednostavno ne griješi. Na večeru sa suprugom Justinom Timberlakeom (36), glazbenikom koji će nastupiti na idućem izdanju Super Bowla, u holivudskom restoranu "Beauty & Essex" pojavila se u neodoljivo šik kombinaciji koju je tako jednostavno za kopirati.

Jessica Biel and Justin Timberlake Have a Night Out at The Dream Hotel Hollywood.
16 Nov 2017
Pictured: Jessica Biel, Justin Timberlake., Image: 355483175, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Nosila je pleteni pulover neutralne nijanse koji je isfurala s tamnosivim skinny trapericama. Neutralan outfit začinila je modnim dodacima u boji - torbom pastelno ružičaste nijanse i crvenim cipelama s potpeticom. Luksuzni modni dodatak krasi i print zmije, a nosi potpis talijanske modne kuće Gucci. Odvažni modni dodatak i iznošeni izgled traperica dali su kulerski pečat romantičnom i ženstvenom outfitu. U nastavku pogledajte komade kojima možete iskopirati ovaj sjajan jesenski outfit.

gucci.com
Štikle Kingsnake (895 dolara, Gucci)

mango.com
Trapeice (299,90 kn)

zara.com
Pulover (199,90 kn, Zara)

furla.com
Torba Metropolis (3080 kn, Furla)

Linker
17. travanj 2024 14:46