Ana Strizić
 Davor Matota
stvorena za poglede

Poželjet ćete haljinu kakvu RTL-ova voditeljica nosi na špici: Pronašle smo 13 sličnih modela

Na zagrebačkoj špici uvijek se može naći odličnih modnih inspiracija, a jedna od njih ovaj tjedan bila nam je sportska voditeljica RTL televizije Ana Strizić koja je privlačila poglede u mini haljini.

Sportska voditeljica RTL televizije Ana Strizić (31) nije prošla nezapaženo na najpoznatijoj zagrebačkoj šetnici zahvaljujući mini haljini koja je često nepravedno zanemarena. Iako je zimi u sjeni male crne, a ljeti male bijele haljine, mini kreacija u crvenoj boji odličan je modni saveznik u ormaru, a upravo se za jedan takav model odlučila i voditeljica.

Crvena simbolizira strast, ljubav i odlučnost te je odličan odabir za sve prigode - od ležernih do svečenih. Ana je nosila lepršavi model s visokim ovratnikom i poludugim rukavima, a za dozu romantičnosti zaslužni su čipkani detalji kojima je haljina prošivena.

Spica / Zagreb 27.06.2019. / foto: Davor Matota / Ana Strizic
Davor Matota
Ana Strizić

Efektna sama po sebi, crvena haljina ne zahtijeva dodatne ukrase i modne dodatke pa je Ana nosila crnu klasičnu torbicu i umjesto ljetnih sandala uskočila u bež gležnjače brušene kože, koje su unatoč vrućinama čest ukras modnih stajlinga koje možemo vidjeti na zagrebačkoj špici. Lagane čizme sa sobom nose prizvuk western stila i lijepo su se uklopile u ovaj stil koji je Riječanka upotpunila crnim sunčanim naočalama.

Spica / Zagreb 27.06.2019. / foto: Davor Matota / Ana Strizic
Davor Matota
Ana Strizić

Osobito ljeti se isplati imati jednu ovakvu haljinu u ormaru jer će biti komad za spas u zadnji čas, bez obzira na situaciju za koju se spremate. Uz to, pristajat će svima, bez obzira na boju tena ili kose. U galeriji pronađite modele vatrene crvene boje.

Linker
14. travanj 2024 20:23