Stilska inspiracija

Popust do 50 posto: Opremili smo se top zimskim komadima

U potrazi za puloverima, jaknama i modnim dodacima, vraćamo se provjerenim modnim adresama.

Ako još uvijek niste stigli obnoviti svoju zimsku garderobu, pravo je vrijeme. Komadi zimske garderobe na koje obraćamo pažnju su tople jakne i kaputi, puloveri i čizme, osobito modeli koji zanimljivim dizajnom i bojama razbijaju siječanjsku depresiju i sivilo.

Životopisne printeve, jarke boje i cool detalje pronašli smo u zimskoj kolekciji brenda Replay koji donosi popuste od čak 50 posto. Jednobojne casual outfite možete upotpuniti jaknom sa životinjskim printom za savršenu harmoniju jednostavnoga i odvažnoga. U istu svrhu možete kombinirati i jaknu s etno printom koja se skladno upotpunjuje s nježnim i toplim pletivom. Za one koji nikako ne žele proći subotnjom špicom nezapaženi, idealni su outfiti s jaknom u žarkoj narančastoj boji.

image
Danko Šimunović

Modni detalji poput obuće i torbi daju dodatni dašak stila svakoj kombinaciji, a robusne chunky čizme neizostavni su favorit i ove sezone - Replay je svoje predstavio u crnoj i bijeloj varijanti. Za dnevne varijante i jurnjavu po gradu volimo ih kombinirati s velikom statement torbom, dok za večernje kombinacije ipak više preferiramo male crne torbice.y

image
Danko Šimunović

Tople zimske jakne iz muške kolekcije Replaya lako se kombiniraju s pletivom, bilo s monokromatskim ili živahnim printom. Cijelu kombinaciju nadopunjujemo s dodatcima kao što su kape i šalovi. Inspirirajte se modnim kombinacijama koje su nosili Elena Dizdar i Sandy Bogovac i iskoristite popuste od -50% na favorite iz kolekcije jesen/zima u Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Dubrovniku i Zadru ili online na Reverto web shopu.

image
Danko Šimunović
Linker
18. travanj 2024 17:02