Goldbergh Active

Popularni brend luksuzne sportske odjeće stigao je na hrvatsko tržište

S namjerom da bude prikladna za veliki izbor sportova, dizajnirana je ekskluzivna kolekcija stilova u rasponu od klasičnih kompleta za treniranje do spektakularnih sportskih komada s inovativnim materijalima

Goldberghova nova kolekcija proljeće/ljeto 2023. pod nazivom Club luksuzna je kolekcija za fitness koja spaja sport, svečanost i ženstvenost u otvorenoj sportskoj odjeći koja se može nositi i u noćnim izlascima. Inspirirana je ladanjskim klubovima koji funkcioniraju kao društvenim centrima zajednice, a nude i mnoštvo sportova koji se mogu igrati.

image

Goldbergh Active

PRESS
image

Goldbergh Active

PRESS
image

Goldbergh Active

PRESS

S namjerom da bude prikladna za veliki izbor sportova, dizajnirana je ekskluzivna kolekcija stilova u rasponu od klasičnih kompleta za treniranje do spektakularnih sportskih komada s inovativnim materijalima, interno dizajniranim logotipom i iznenađujućim modnim elementima. Osim navedenih artikala, kompleti kupaćih kostima ove kolekcije izrađeni su u Europi od talijanskih tkanina.

image

Goldbergh Active

PRESS
image

Goldbergh Active

PRESS
image

Goldbergh Active

PRESS

Ova sezona podijeljena je u tri teme koje uključuju širok raspon proizvoda koji podržavaju žene u njihovom sportskom stilu života. Glavna tema zove se Dream Destination i inspirirana je svjetlom pastelnih boja neposredno nakon zalaska sunca na ljetnoj plaži oko Los Angelesa, a uključuje boje poput lila, proljetno zelene i bijele. Crno-bijela tema temelji se na grafičkim elementima koji karakteriziraju sportske terene. Ti se elementi odražavaju u otiscima, krojevima i detaljnim stilovima. Luksuzno zlatna boja Goldbergha izražena je u temi Golden Resort, gdje su zlatni elementi poboljšani crnom, pješčanom i bijelom bojom.

image

Goldbergh Active

PRESS
image

Goldbergh Active

PRESS
image

Goldbergh Active

PRESS
image

Goldbergh Active

PRESS

S ovom kolekcijom bit će predstavljen i niz novih proizvoda kao dodatak sportskoj odjeći. Neki od ovosezonskih noviteta su visokokvalitetna prostirka za jogu, izrađena od prirodne gume, otporna traka i torba za rekete pogodna za tenis, padel, squash, badminton i drugo. Ova kolekcija također uključuje Goldberghove prve tenisice izrađene od napa kože iz Portugala, koje dolaze u crnoj, bijeloj i boji pijeska sa zlatnim završnim detaljima.

Novootvorena Goldbergh Luxury Sports trgovina nalazi se u Teslinoj 4 u Zagrebu, a kolekciju možete pronaći i na online shopu www.lovemia.eu.

Linker
21. travanj 2024 06:25