Adriana Lima
 Profimedia, Backgrid UK
lijepa brazilka

Pokušala se sakriti, no u ovom ogrtaču slavna manekenka nije mogla proći neopaženo

Iako kruže glasine da je u romantičnoj vezi s turskim poduzetnikom Emiomr Yumarom, jedna od najpoznatijih Victorijinih anđelica na odmoru u španjolskoj Marbelli viđena je sama, u ljetnom outfitu za posuditi.

Manekenka Adriana Lima (38) umirovila se od modne piste, no i dalje s ponosom može pokazati figuru koja ju je proslavila. Bivša anđelica krila za Victoria's Secret je nosila od 1999. do 2018. godine te tako postala jedna od manekenki s najviše staža u toj modnoj kući poznatoj po donjem rublju.

Crnom šilt kapom i popularnim avijatičarskim sunčanim naočalama Brazilka je pokušala ostati neprimijećena, no malo tko na plaži ju nije uočio. Uz japanke nosila je zanimljivi model kaftana, u obliku kombinezona koji je u plavoj petrolej boji odlično pristajao njezinoj tamnoj kosi. Kaftan u boho stilu vezen je i ukrašen perlicama te je neizostavni dio šik outfita za odlazak na plažu. Umjesto klasične torbe za plažu, Lima je nosila tote model personalizirane torbe koja nosi njezine inicijale.

Marbella, SPAIN  - Adriana Lima pictured in blue mini dress at beach club in Marbella.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 461360353, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN SPAIN, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Adriana Lima

Kaftan je, kada je ljetna moda u pitanju, trend koji ne prolazi i uvijek su jednako popularni, osobito zbog svoje praktičnosti i udobnosti. Adrianina kolegica s piste, Alessandra Ambrosio također uživa u morskim radostima pa je pozirala u jednom od svog primjerka ovog ljetnog ogrtača. Dok se Lima odlučila na kombinezon, kaftani češće dolaze kao haljine u vedrim bojama, poput ovoga koji je nosila Alessandra. Obje dame pokazale su da na plažu idu dobro modno opremljene, svaka sa svojim vlastitim stilskim potpisom.

Alessandra Ambrosio (alessandraambrosio / 26.07.2019): Summer flavor
Profimedia, Face to Face

Linker
19. travanj 2024 04:55