VODIČ ZA DARIVANJE

Pokloni koji ne izlaze iz mode: Pet uspomena kojima ćete uljepšati posebne datume

Uoči nadolazeće sezone proslava, ‘naoružajte‘ se idejama za bezvremenske darove čija kvaliteta i ljepota ne blijede.

Proljeće je pred vratima, a s dolaskom toplijeg vremena sve su brojnija druženja, obiteljska okupljanja i proslave. Razdoblje pred nama tradicionalno je rezervirano za sezonu vjenčanja, a vrlo brzo nas s krajem školske godine očekuju i bitni datumi za najmlađe članove naših obitelji - mature, pričesti i krizme. No koliko god da nas vesele takvi važni trenuci u životima naših najmilijih, nije neobično da nam pomisao na nadolazeće vjenčanje, krštenje ili proslavu diplome stvara i određeni pritisak. Želimo da baš sve prođe savršeno, posvećujemo mnogo pažnje svome izgledu, ponašanju i, naravno, poklonu za slavljenika, koji će zauvijek ostati uspomenom na njegov posebni dan.

image
PRESS

Još je teže ako smo se našli u ulozi kume ili kuma na vjenčanju, krizmi ili krštenju, jer tada nam se nerijetko nameće razmišljanje kako upravo naš poklon treba biti najoriginalniji i sentimentalno najvredniji. A ako je pak u slavljeničkoj ulozi naš brat, sestra, dijete ili najbolja prijateljica, pitamo se postoji li uopće predmet kojom možemo iskazati sve ono što osjećamo prema njima.

U takvim se prilikama najmudrije voditi što klasičnijim pristupom kod odabira darova i na prvo mjesto staviti kvalitetu i dugovječnost. U današnje se doba trendovi u odijevanju i uređenju doma izmjenjuju brzinom svjetlosti, no naš dar zasigurno neće pasti u zaborav ako se pri kupnji fokusiramo na jednostavna, bezvremenska dizajnerska rješenja i materijale visoke kvalitete.

image
PRESS

Poklon koji spaja sve od navedenog, uz dodatak sentimentalne, personalizirane note, jest nakit od plemenitih metala kakav možete pronaći u bogatoj ponudi trgovina Argentum. Neovisno o dobi, spolu i osobnom stilskom izričaju vama drage osobe, nakit je provjereni recept za stvaranje uspomena koje ne gube na vrijednosti. Donosimo vam popis darova za posebne prilike s kojima zasigurno nećete pogriješiti, a s kodom GLORIA10 možete ostvariti 10% popusta na cijeli asortiman na Argentum webshopu u razdoblju od 10.3. do 17.3.

Srebrni nakit

Diskretni i nenametljivi, lančići od srebra ili srebra s pozlatom odličan su odabir čak i za žene ili djevojke koje nemaju naviku nositi nakit. Za ljubiteljice minimalizma idealni su lančići ukrašeni diskretnim privjescima, dok će nakit s pozlatom ili biserima oduševiti sve one koji se vole istaknuti u masi. Argentum donosi i velik broj modela s religijskim motivima poput križa ili sidra, koji su savršeni darovi kod proslava pričesti, krizme ili krštenja.

image

Argentum srebrni lančići s pozlatom

PRESS
image

Argentum srebrni lančići

PRESS
Satovi

Kvalitetan ručni sat zaokružit će svaku odjevnu kombinaciju, a zbog njegove praktičnosti odličan je odabir čak i za muškarce koji zaziru od nošenja klasičnih komada nakita. Kada su u pitanju proslave diplome, nećete pogriješiti s klasičnim satom od nehrđajućeg čelika, a svakog će maturanta ili krizmanika razveseliti multifunkcionalni pametni sat modernog dizajna. U ponudi Argentuma pronaći ćete i niz ženstvenih, elegantnih satova koji dolaze u različitim nijansama, od klasične srebrne do trendi "rose gold" boje.

Zlatnici i srebrnjaci

Tradicionalni zlatnik je jedan onih od darova koji se prenose s koljena na koljeno i nećete pogriješiti ako ga umjesto novca ili odjeće poklonite djetetu prilikom krštenja. U Argentum trgovinama možete pronaći zlatnike različitih veličina, ukrašene upečatljivim motivima poput hrvatskih gradova te biblijskih likova i svetaca. Srebrnjaci su cjenovno prihvatljivija, no ništa manje atraktivna varijanta ovog bezvremenskog dara i vrijedna uspomena za cijeli život.

image

Argentum zlatnici i srebrnjaci

PRESS

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Argentum

Linker
15. travanj 2024 14:40