Iva Viljevac

Pogledajte novu kolekciju zagrebačke dizajnerice nakita koja odiše minimalizmom

Ove jeseni trend u svijetu nakita je minimalizam, a u širokoj ponudi ističu se koraljni detalji i pomiješani metali.

Zagrebačka dizajnerica nakita Iva Viljevac koja godinama uljepšava poznata lica svojim ručno rađenim ukrasima pripremila je kolekciju koja vodi glavnu riječ u ovogodišnjim trendovima. Minimalistički dizajn, diskretni ukrasi i slojevitost u kombiniranju doživjeli su procvat i odveli nas na potpuno novo putovanje u dizajnu nakita koji je mladoj dizajnerici već poznata stanica.

image
RAJNA RAGUŽ

"Trendi cure na prvo mjesto stavljaju autentičnost i ne boje se pokazati vlastiti stil kroz više vrsta nakita. I ove sezone želimo se osjećati ugodno u odjeći koju nosimo, ali i uz ležernu odjeću uz pomoć nakita sada možemo postići sjajan look, izgledati drugačije i zablistati. Najoriginalniji look postići će djevojke koje hrabrim odabirom jednostavnog nakita ostavljaju snažan dojam i njime u fokus stave svoj karakter", rekla je Iva.

image
RAJNA RAGUŽ

Vodeći trend koji vam ove sezone ne smije promaknuti crvena je boja. "Iako je nakit crvene boje uvijek popularan, ove sezone s njim ne možete pogriješiti jer je crvena boja u svim nijansama apsolutno zavladala kompletnom modnom scenom i u nakitu doživljava ozbiljan povratak bez obzira o kojoj je prigodi riječ", istaknula je.

image
RAJNA RAGUŽ

U kolekciji za ovu jesen i zimu ističe se koraljni set sačinjen od ogrlice, narukvice i prstena koji izgleda neodoljivo kada se nosi zajedno, ali i samo jedan od tih komada napravit će ozbiljnu promjenu u jednostavnim modnim kombinacijama zbog materijala koji nikada ne nudi istu nijansu crvene boje, i minimalističkog dizajna koji suptilno naglašava odjeću koju nosite.

image
RAJNA RAGUŽ
image
RAJNA RAGUŽ

Trend za nadolazeću sezonu je "mixed metals", a sastoji se od nakita različitih boja metala. Još jedan trend koji se veže uz "mixed metals" neizostavan je "layering", nošenje više ogrlica, narukvica ili prstenja istovremeno. Opuštene i jednostavne odjevne kombinacije idealna su podloga za ovakvo kombiniranje nakita.

image
RAJNA RAGUŽ

Pletene „Twist“ ogrlice prekrasno se slažu s decentnim lančićima iz prethodnih kolekcija, kao što nježan „Initial“ prsten nadopunjuje prethodne kolekcije prstenja. A kod nizanja narukvica i prstena pravila više ne postoje, jer s nakitom jednostavnog dizajna ne postoji strah od pretjerivanja.“

image
RAJNA RAGUŽ
image
RAJNA RAGUŽ

Jedan od najoriginalnijih trendova ove sezone potiče autentičnost, a odabirom samo jedne naušnice, ili još bolje- earcuffsa nošenih na jednoj strani, postiže asimetriju koja stvara statement efekt čak i u svijetu jednostavne elegancije.

"Jedna naušnica koja asimetrijom pruža statement efekt i izvrsno se slaže s modernim kombinacijama i odjećom na rubu ekstravagancije. U novoj kolekciji još jednom kreiram single naušnice, ovoga puta personaliziranu „Initial“ varijantu sa slovima“, poručila je Viljevac.

image
RAJNA RAGUŽ
Linker
25. travanj 2024 05:44