Profimedia, Alamy
Hit boja

Pjevačica u crvenom: 3 haljine u kojima možete izgledati baš poput Selene Gomez

Vrući ljetni dan američka pjevačica iskoristila je za šetnju Malibuom, umjesto da sjedi doma i prati gledanost novog spota za pjesmu "Fetish" koji je izbacila prije nekoliko sati.

Selena Gomez (24) doimala se prilično opuštenom šetajući uz ocean u društvu prijateljice sa šalicom kave u ruci. Odmor je i zaslužila - protekle tjedne provela je promovirajući svoje nove singlove diljem Amerike. I dok je ona šetala u japankama s kosom svezanom u rep i bez make-upa, njezini fanovi bili su prikovani uz ekrane gledajući novi spot za singl "Fetish", na kojem gostuje reper Gucci Mane, te pažljivo preslušavali svaku riječ.

EXCLUSIVE: A makeup free Selena Gomez is spotted out on a stroll by the ocean in Malibu. Los Angeles, California - Tuesday July 11, 2017., Image: 341559471, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news

Najviše pažnje privukla je lanena haljina na kopčanje dužine ispod koljena koju je Amerikanka isfurala, i to u it boji sezone - crvenoj. Crveni komadi proglašeni su najpoželjnijima za jesen otkad su brojni dizajneri, predstavljajući kolekcije jesen/zima 2017./2018., manekenke poslali na pistu u haljinama, hlačama i suknjama u različitih nijansama te boje. No, ljubiteljice mode, poput pjevačice, već su sad pojurile u potragu za komadima u vatrenocrvenoj boji. Upečatljivu off the shoulder haljinu 24-godišnjakinja je pronašla u dućanu brenda Reformation, a cijena joj iznosi 198 dolara.

reformation.com
Haljina Mariposa brenda Reformation košta 198 dolara

U ponudi high street dućana pronašli smo tri crvene haljine u kojima možete izgledati baš poput američke pjevačice. Pogledajte ih u nastavku.

mango.com
Haljina Mango (349,90 kn)

hm.com
Haljina H&M (29,99 eur)

hm.com
Haljina H&M (79,99 eur)

Linker
21. travanj 2024 21:36