modna inspiracija

Pippa Middleton slavi rođendan: Prisjetili smo se njezinih sjajnih modnih kombinacija s kojima može parirati i sestri

Iako obično Kate Middleton oduzima svu pažnju svojim stilom, jednako upečatljiv ima i njezina sestra Pippa koja je medijsku pažnju privukla uskom bijelom haljinom na Kateinom vjenčanju za princa Williama.

Sestra britanske vojvotkinje Catherine, Pippa Middleton, danas slavi 38. rođendan. Najpoznatija među sestrama viših članova britanske kraljevske obitelji, a koja nije kraljevske krvi, često je u sjeni svoje starije sestre. Ipak, svaki put kada se pojavi u javnosti, iznenadi svojim modnim kombinacijama.

Nakon što se Catherine, ili popularnije zvana Kate Middleton, 2011. udala za princa Williama, u fokus javnosti došla je i Pippa, a britanski mediji s velikim zadovoljstvom su pisali i još uvijek pišu o njezinom stilu. Iako je pretrpjela mnogo kritika - njezine odjevne kombinacije uspoređivali su s vrećama krumpira - Pippin stil sličan je stilu njezine sestre, ali je malo ležerniji jer ipak ne mora paziti na kraljevska pravila odijevanja.

Čitajte i: Modni dvoboj sestara Middleton na Wimbledonu: Obje obožavaju dizajnerske krpice, no koja ih bolje nosi?

image
Pippa u haljini s vichy uzorkom na ovogodišnjem Wimbledonu.
STEPHEN LOCK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Pippa s malo truda zna postići elegantan dojam, a to redovito pokazuje na javnim događanjima, bilo službenim ili onim nešto opuštenijim. Tako se na ovogodišnjem izdanju Wimbledona pojavila u šik haljini popularnog vichy uzorka poznatog dizajnera Ralpha Laurena. Puf rukavi i mašna na struku dali su mladenački štih ovoj kombinaciji.

image
Pippa Middleton i suprug James Matthews na Wimbledonu 2019.
MT/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Na Wimbledon 2019. stigla je u društvu supruga Jamesa Matthewsa, a taj put odjenula je žutu haljinu na preklop s potpisom danskog brenda Ganni. Midi kroj odlično joj stoji i često ga nosi, baš kao i razni uzorci. Pippa je ovu ‘sunčanu‘ haljinu začinila jednostavnim bijelim sandalama.

image
Pippa na vjenčanju Lady Gabrielle Windsor i Thomasa Kingstona 2019.
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Na vjenčanju Lady Gabrielle Windsor i Thomasa Kingstona 2019. Pippa je nosila predivnu plavu haljinu dizajnerice Kate Spade. Kreacija s dugim rukavima bila je ukrašena stiliziranim motivom cvijeća, a uskladila ju je s plavim salonkama i plavim rajfom za kosu od plišanog materijala.

Čitajte i: Sestre od kojih se rado prepisuje: Odrekle su se minica i dekoltea, ali s tim su zaradile prestižne titule

image
Pippa Middleton sa suprugom i bratom na vjenčanju princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka 2018.
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Godinu ranije na vjenčanju princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka Pippa je zablistala u zelenoj haljini s potpisom dizajnerice Emilie Wickstead. Iako je bila sasvim jednostavna, bojom je iskakala iz mnoštva, a Pippa je tad bila trudna s prvim djetetom pa je željela odjenuti nešto elegantno, a udobno. Crne salonke i crna torbica odlično su išli uz zelenu haljinu, baš kao i tamnozeleni fascinator.

image
Pippa se 2017. udala za Jamesa Matthewsa.
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na vlastitom vjenčanju oduzimala je dah u raskošnoj haljini britanskog dizajnera Gilesa Deacona koji ju je za nju specijalno dizajnirao. Haljina je bila prekrivena bogatom čipkom, a krasili su je simpatični rukavi, dugi šlep i lagano otvorena leđa. Veo je bio bez ikakvih detalja, ali je zato kosu ukrasila tijarom.

Čitajte i: Nije vojvotkinja, ali mlađa sestra Kate Middleton ima impresivno bogatstvo, titulu i vilu

image
Pippa na putu do posla.
EBR/SOLARPIX/PROFIMEDIA

Pippi odlično stoji i traper - na klasičnu traper haljinu koju je stegnula u struku obukla je sandale otvorene na prstima. Ovo je odličan stajling za posao - jednostavan, odmjeren, a upečatljiv. Bravo Pippa!

image
Pippa na vjenčanju svoje sestre 2011.
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Haljinu koja je izazvala mnoštvo reakcija nosila je na vjenčanju svoje sestre Kate, a neki su govorili kako je tom haljinom uzela svu pažnju vojvotkinji. Haljinu potpisuje dizajnerica Sarah Burton, a posebna je po tome što ima prilično dubok dekolte, uskog je kroja pa ističe obline,a na leđima se kopča s čak više od dvadeset gumbića. Iako su se mnogi pitali zašto je ona kao Kateina djeveruša nosila bijelo i tako zasjenila vlastitu sestru, objašnjenje je bilo zato što je Kate tako inzistirala. I nije pogriješila!

Linker
13. travanj 2024 16:20