Modna inspiracija

Peach Fuzz je Pantone boja 2024. godine: Znamo kako je najbolje kombinirati

Peach boja već je obilježila kolekcije mnogih dizajnerskih kuća, pogotovo kada govorimo o Milanu, gdje su se posebno istaknuli Gucci, Jil Sander i Sportmax. Isto tako, francuski brend Alaia u najnovijoj je kolekciji za proljeće/ljeto 2024. na Tjednu mode u Parizu istaknuo upravo ovu laganu nijansu.

Iako smo osobno pretpostavljali kako bi iduće godine mogla prevladavati crvena boja i sve njezine nijanse, stručnjaci Pantone Color instituta ipak su nas uvjerili u suprotno. Oni tvrde kako će iduću godinu odrediti lagana Peach Fuzz boja, nijansa koja predstavlja savršenu ravnotežu između ružičaste i narančaste. Nakon što su prijašnje godine obilježile žuta, siva i crveno-ljubičasta nijansa Viva Magenta, prema najnovijem istraživanju stručnjaka, nježni ton koji dočarava mir i spokoj zavladat će iduće godine.

Od uređenja interijera, beauty svijeta pa sve do mode, ova bi nijansa trebala prevladavati apsolutno svim trendovima. Tako su breskvaste nijanse već obilježile kolekcije za proljeće i ljeto mnogih dizajnerskih kuća, pogotovo kada govorimo o Milanu, gdje su se posebno istaknuli Gucci, Jil Sander i Sportmax. Isto tako, francuski brend Alaia u najnovijoj je kolekciji za proljeće/ljeto 2024. na Tjednu mode u Parizu istaknuo upravo ovu nijansu.

image

Stručnjaci su Peach Fuzz boju definirali kao nježnu, baršunastu, suvremenu i njegujuću

COURTESY OF ALAïA LAUCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Peach Fuzz nijansa predstavlja savršenu ravnotežu između ružičaste i narančaste boje

COURTESY OF ALAïA LAUCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Mnogi modni dizajneri u svojim su kolekcijama već predstavili ovu nijansu za koju stručnjaci tvrde da će biti pravi hit

COURTESY OF ALAïA LAUCHMETRICS/SPOTLIGHT

Boja je postala popularna i među poznatim zvijezdama, a glumica i pjevačica Hilary Duff nosila je Dolce & Gabbana haljinu u nijansi breskve za zabavu Oscars Vanity Fair još u ožujku 2023. godine.

image

Hilary Duff među prvima je obukla je Dolce & Gabbana haljinu u nijansi breskve

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Osim nje, ovu je nijansu također isfurala i američka glumica Uma Thurman koja je za dodjelu nagrada Women Making History obukla Pradinu haljinu upravo Peach Fuzz boje.

image

Uma Thurman isfurala je haljinu Peach Fuzz nijanse modne kuće Prada

INSTAGRAM

‘‘Peach Fuzz je stvarno prekrasna boja koja odiše toplinom i udobnošću, daje osjećaj sigurnosti i savršeno pristaje mnogim drugim bojama. Naime, njezini nježni tonovi savršeno funkcioniraju s drugim toplim nijansama s iste strane spektra - ružičastom, terakota nijansom, narančastom, žutom i crvenom bojom. Ova nijansa također odlično funkcionira kao dramatičan kontrast crnoj i/ili krem ​​boji‘‘, kaže britanska dizajnerica Jan Constantine.

S obzirom na to da je ova neobična nijansa već zavladala modnim kolekcijama, pronašli smo nekoliko upečatljivih komada koji će se uklopiti u vaš stil. Iako Peach Fuzz nije opcija za svačiju estetiku, idealan je izbor za osvježiti kombinaciju. Za sve one koji preferiraju svakodnevni casual stil, dugu majicu Peach Fuzz nijanse mogu iskombinirati s klasičnim plavim trapericama visokog struka, bijelim tenisicama i ručnom torbom neutralne boje koje možete pronaći na Zalando službenoj stranici.

image
ZALANDO

Za ljubitelje sportive, idealno su rješenje trenirke Peach Fuzz nijanse koje također najbolje pristaju bijelim ili sivim tenisicama, kao i uggsicama koje su ove sezone doživjele svoj veliki povratak. Isto tako, trenirka ove nijanse savršeno će pristajati teddy kaputu koji je također jedan od omiljenih it komada ove sezone.

Tražite li inspiraciju za poslovni look, radni dan može vam biti odlična prilika da odjenete neki statement komad poput košulje ili bluze Peach Fuzz boje u kombinaciji s jednostavnim crnim hlačama. Neovisno o prilici, upravo su one uvijek siguran odabir za poslovni look, a košulja ili bluza it nijanse iduće godine savršeno će osvježiti čitavi look. Ovaj poslovni styling možete podići popularnim mokasinkama, omiljenim i udobnim elegantnim cipelama koje svojom svestranošću osvajaju modni svijet.

Ako se veselite povratku izlazaka, party outfit inspiracija sigurno će vam dobro doći kako biste pronašli ideje za mogući look, a zašto ne ukomponirati upravo it nijansu godine koja nam se bliži? Naime, za ludi noći izlazak, romantični dogovor ili party s najboljim prijateljicama savršeno je rješenje mala kratka haljinica ove simpatične nijanse, a nju je najbolje iskombinirati na cipele s visokom petom ili čizmice te ručnu torbicu koje će savršeno zaokružiti čitavi look.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Zalando

Linker
25. travanj 2024 03:24