Bambien
Brend Bambien

Ovu fantastičnu pletenu torbu želimo nositi cijelo ljeto, a pri tome ćemo biti najbolji prijatelj okolišu

Mnogi se svjetski brendovi okreću prema samoodrživim načinima proizvodnje i prema brizi za okoliš i ljude. Jedan od takvih brendova je Bambien koji je pokrenula nekadašnja mlađa urednica u časopisu Vogue, Yi-Mei Truxes.

Brend Bambien je osnovan relativno nedavno, a otkad su vijest o njemu prenijeli svjetski mediji modne su urednice poludjele za šarmantnim pletenim okruglim i četvrtastim oblicima. Lagane torbice idealan su ljetni komad, a i prilično su fotogenične što pokazuju brojne objave na Instagram profilima vjernih trendseterica.

A post shared by @bembien on

A post shared by @bembien on

A post shared by @bembien on

Osnivačica brenda Yi-Mei Truxes dugo je bila u potrazi za upečatljivom torbom - ona koja će bti odraz stila i osobnosti, a to je pronašla u ovom primjerku ručno rađene torbe. Zanimljivo je da joj ove torbe pomažu izrađivati umjetnici - obrtnici iz cijelog svijeta, pogotovo onih siromašnih dijelova svijeta. Torbe se izrađuju od Balija do Marokoka pa sve do Vijetnama, a 10% od prodaje svakog primjerka uplaćuje se neprofitnoj organizaciji Nest koja pokušava podići životne standarde i ekonomiju siromašnih radničkih zajednica diljem svijeta.

Bambien

Cijene torbica se kreću od 65 do 195 dolara, a možete ih potražiti ovdje.

Linker
18. travanj 2024 13:31