ELSA HOSK

Ovog proljeća usudite se biti drugačiji: Stajling ove ljepotice vrijedi kopirati

Teško je ne primijetiti Šveđanku Elsu Hosk na ulici – svojim hrabrim outfitima mami poglede gdje god se pojavi, a tako je bilo i ovoga puta na ulicama Los Angelesa.

Iako je rodila prije samo sedam tjedana, švedska ljepotica Elsa Hosk (32) prionula je na posao i vratila se modelingu. Manekenka je zablistala u zelenom predimenzioniranom odjelu u kojemu je bila glavna atrakcija na ulicama Los Angelesa. Ova ljepotica i inače je poznata po tome što i najdosadnije stajlinge napravi spektakularnima, a tajna je u njezinoj hrabrosti da se poigra s trendovima, ali i u činjenici da se ne zamara previše što će drugi reći.

image
FOTOGRAFIJE: LESE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA LESE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Takvu poruku poslala je i ovim hrabrim stajlingom kada su je paparazzo fotografi uhvatili na ulicama. Sako sa širokim reverima i samo jednim gumbom u jarko zelenoj nijansi vrištao je s manekenke, baš kao i hlače u istoj boji koje je kombinirala s bijelim dvorskim štiklama.

image
FOTOGRAFIJE: LESE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA LESE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Šveđanka sa stilom: Ulicom prošetala u kožnatom kaputu iz snova

Iako je neispavana zbog noćnih buđenja kćeri Tuulikki koju je nedavno dobila s partnerom Tomom Dalyjem, Viktorijina anđelica izgledala je svježe i zadovoljno jer je ponovno pronašla vrijeme samo za sebe. Prinova je na svijet stigla prije mjesec i pol, a ime su djevojčici dali po dvjema snažnim ženama iz njihove obitelji, Elsinoj majki i Tomovoj baki. Sretnu vijest podijelili su na Instagramu fotografijom iz kreveta na kojoj beba spava njezinom partneru na prsima.

"Došla si na svijet poput super žene, držeći svoju šaku pored glave. Zauvijek ćemo te voljeti, bebo Tuuli," napisala je novopečena majka koja ne krije kako je imala problema s anksioznošću te je plakala cijele dane unatoč radosti zbog bebe. "Bila je ovo teška i čudna godina. I ja ponekad vodim bitke... Prije nekoliko dana sam plakala cijeli dan, no onda sam se vratila u normalu. Mislim da je važno znati da niste sami i aktivno poduzimati korake koji će vas izbaviti iz vlastite glave. To je jedan od najefektivnijih načina kako se osjećati bolje," zaključila je Elsa.

Biste li ih nosili? Modna prognoza kaže da će ove cipele biti veliki hit proljeća 2021.

Linker
16. travanj 2024 18:02