INSTAGRAM
Modni izbor dana

Ovo su i dalje jedne od najpoželjnijih tenisica: Znamo gdje ih pronaći

Ako ste u potrazi za novim klasičnim tenisicama koje "idu uz sve", predlažemo viralni komad koji je više od samog trenda.

Ako ste u potrazi za novim klasičnim tenisicama koje "idu uz sve", predlažemo viralni komad koji je više od samog trenda.

S nekim modnim komadima oko kojih se stvori veliki hype ponekad je najbolje pričekati da prođe određeno vrijeme prije nego što ih kupimo. Tako ćemo lakše razaznati želimo li ih zaista ili smo u tom trenutku bili pod utjecajem trenda i te viralnosti, pa ga i sami poželimo kombinirati.

Slično se dogodilo s ultrapopularnim New Balance 550 tenisicama koji je prije nekoliko mjeseci bio najtraženiji sportski komad - tenisice koje je nosila svaka influencerica te do kojih je u jednom trenutku bilo gotovo nemoguće doći. Model je lansiran još 1989. godine, no postaju "vruća roba" još 2021. godine, kada je sportski brend u suradnji s Aimé Leon Dore izbacio nekoliko modela u zelenoj i crvenoj boji. New Balance je u međuvremenu predstavio široki spektar nijansi, od čisto bijele, do baby blue i pastelno ružičaste i svako novo lansiranje izazivalo je oduševljenje obožavatelja dad stila.

Možemo reći da ih je Instagram "uništio" jer su ih nosili gotovo svi, no sada s odmakom, kada se prašina oko ovog modela ipak splasnula, vidimo da je riječ o bezvremenskom modelu koji se isplati imati - uklapaju se u sve modne kombinacije, izgledaju cool s dozom retro stila, udobne su i savršen su dodatak capsule garderobi. Pa, ako sa svim navedenim ispunjavaju i vaše uvjete koje moraju imati nove tenisice, predlažemo nekoliko kolorističkih opcija New Balance 550 modela - trenutno ih je jednostavnije za nabaviti, a s dolaskom proljeća, tenisice uskoro postaju naš glavni go-to modni komad.

image

New Balance 550 tenisice (od 100 do 159 eura); dostupno na Zalandu

Promo
Linker
26. travanj 2024 12:27