pristupačna moda

Ovo se ne viđa svaki dan: Cijela kraljevska obitelj nosi Zarine haljine

Pokazalo se da cijela španjolska kraljevska obitelj obožava Zaru, koja je inače jedan od najpoznatijih brendova njihove domovine.

Nakon što je španjolska kraljica Letizia za večeru na Palma de Mallorci izabrala Zarinu haljinu koja je oduševila fashionistice, modni znalci obratili su pažnju na outfite njenih kćeri.

Pokazalo se da cijela obitelj obožava Zaru, koja je inače jedan od najpoznatijih brendova njihove domovine.

Letizia je izabrala ružičastu haljinu dugih rukava, koja se veže špagom u struku. Osim ružičaste, Zara je u prodaju pustila i plavu i zelenu verziju haljine koja je brzo postala popularna kod kupaca. Cijena te haljine je 230 kuna.

image

Kraljice Letizia i Sofia

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

S druge strane, njena kći Leonor odjenula je plavo-bijelu haljinu na kopčanje. Uz nju je iskombinirala platnenu torbicu s potpisom Adolfa Domingueza i bijele espadrile španjolskog brenda mint&rose. Cijena haljine ista je kao i ona koju je nosila njena majka, 230 kuna.

image

Princeza Leonor

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Mlađa kći Sofia odjenula je prugastu haljinu s prorezom na trbuhu i espadrile brenda Macarena Shoes. Njena haljina je od prošle godine, a Sofia ju je nosila i lani, kad je obitelj bila na istom mjestu na odmoru. Više je očito nema u prodaji, a cijena joj je bila u podjednaka cijenama haljina njene majke i sestre.

image

Princeza Sofia

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 00:11