‘MANJE JE VIŠE‘

Ovo može samo ona! Kraljica Letizia majstorski nosi boje, a njezina najnovija kombinacija savršena je za tmurne jesenske dane!

Modno nepogrešiva španjolska kraljica održala je modnu lekciju na događaju u Madridu.

Gdje god se pojavi, kraljica Letizia plijeni poglede, a to je još jednom potvrdila kao gošća događaja u Madridu pod nazivom 'Connected by digital opportunity' gdje je u pozdravnom govoru istaknula potrebu za boljim međusobnim povezivanjem ljudi s obzirom na činjenicu da sve veća uronjenost u digitalni svijet nosi negativne posljedice, a naglasila je i smanjenu mogućnost pristupa izvorima poput različitih usluga i platformi za obrazovanje.

image

Kraljica Letizia bila je gošća na eventu 'Connected by digital opportunity'.

MIGUEL CORDOBA/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Osim odličnim govorom, kraljica je privlačila pažnju jednostavnom, a efektnom haljinom neobičnog uzorka u kojoj je zablistala i još jednom zaradila modnu 'peticu'.

Čitajte i: Ponosno pokazuje ono što brojne žene skrivaju! Modno nepogrešiva španjolska kraljica Letizia oduševila potezom

Midi pletena haljina uz tijelo

Midi pletenu haljinu na prugice u šarenim zagasitim bojama s potpisom španjolskog brenda Michonet, kraljica je iskombinirala s elegantnim tamnoružičastim cipelama na potpeticu boje vina u kojima se pojavila nekoliko puta, a u čitavu modnu priču uklopila je i tanki ljubičasti remen koji je naglasio njezinu zavidnu liniju te torbicu proslavljene venezuelanske dizajnerice, Caroline Herrere.

image

Modno nepogrešiva kraljica održala je još jednu lekciju.

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Čitajte i: Španjolska kraljica Letizia tuguje, preminula je članica obitelji s kojom je bila iznimno vezana!

U sasvim jednostavnom izdanju, bivša novinarka pojavila se raspuštene kose ispod koje su sjajile elegantne i neupadljive naučnice brenda Bimba Y Lola te je još jednom pokazala kako se drži u svijetu mode dobro poznate fraze "manje je više".

Linker
18. travanj 2024 18:53