kukičana haljina

 PROMO
Modni izbor dana

Ovo je jedini model haljine u kojem provodimo ljetne dane pred nama

Trendseterice su oduševljene modelom švedske modne kuće, a osim njega, pronašli smo slične kukičane i pletene komade u kojima možete uživati ove vruće sezone.

Trendseterice su oduševljene modelom švedske modne kuće, a osim njega, pronašli smo slične kukičane i pletene komade u kojima možete uživati ove vruće sezone.

Prva asocijacija na pletivo je zima, no rupičasti, prozračni i seksepilni komadi pletiva must have su i svake ljetne sezone. Ono postaje adut za svakodnevne situacije u kojima želimo biti neopterećeni i stylish, kao i za odlazak na plažu, sve ovisno o odabranom modelu.

Duge haljine od pletiva, primjerice, recept su za chic i iznimno udobnu ljetnu kombinaciju, a ovogodišnji favorit modnih entuzijastica dolazi iz brenda & Other Stories. Haljina koja seže do gležnjeva, dugih zvonolikih rukava i bijele boje svako malo je rasprodana sa stranice brenda, a influencerice već predlažu kako je nositi - uz natikače na visoku petu, kožne ravne sandale, torbe od rafije i prirodnih materijala...

image

Rupičasta pletena haljina & Other Stories (99 eura)

Promo

Sinonim za ljetno pletivo već desetljećima je luksuzni brend Missoni koji donosi efektne komade u neutralnim nijansama ili kroz prepoznatljivi uzorak u jarkim bojama. Inače, ljetno pletivo najčešće dolazi u kombinaciji snažnih, upečatljivih boja, no posljednjih sezona sve popularnije su neutralne zemljane nijanse, predvođene bež tonovima, crnim i bijelim nijansama.

Osim dugih haljina koje odišu elegancijom, trendi izbor su pleteni setovi koji se sastoje od topova i pencil suknji ili hlačica koje ležerno možete nositi na plažu. Iznad kupaćeg kostima je efektno prebaciti i komad rupičastog pletiva koje podsjeća na ribarsku mrežu, što je idealan look za beach party ili izležavanje u hladovini s koktelom u ruci. Uz maštanja o ljetnoj sezoni, ostavljamo izbor pletenih komada iz aktualne ponude.

image

Kukičana haljina Zara (29,95 eura)/ haljina na prugice Mango (59,90 eura)/ pleteni komplet Zara (19,95 + 29,90 eura)/ haljina uz tijelo sa sjajnim nitima Mango (59,99 eura)/ komplet na pruge & Other Stories (129 + 79 eura)

Promo
image

Duga haljina s m otivom cvijeća Zara (49,95 eura)/ rupičasta haljina & Other Stories (79,90 eura)/ maksi haljina na kopčanje Isabel Marant (990 eura)

Promo
image

Metalik mrežasta haljina Mango (79,99 eura)/ pletena haljina Zara (39,95 eura)/ asimetrična haljina Bershka (29,99 eura)/ haljina na resice Missoni (690 eura)

Promo
Linker
30. travanj 2024 21:52