BLJEŠTAVILO I GLAMUR

Ovo je 10 najboljih lookova na crvenom tepihu dodjele Critics Choice Awardsa

Na vrhu ljestvice najbolje odjevenih ovoga puta su se našle glumice Michelle Yeoh, Amanda Seyfried, Kate Hudson i Angela Basset, a Elle Fanning pokazala je najinovativniju siluetu.

Niti tjedan dana nakon dodjele Zlatnih globusa, sezona dodjela nagrada nastavila se sinoć u hotelu Fairmont Century Plaza u Los Angelesu. Na crvenom tepihu Critics Choice Awards slavne dame pokazale su niz upečatljivih kreacija, a dominirale su klasične, glamurozne duge haljine sa zlatnim i svjetlucavim akcentima.

image

Michelle Yeoh u Carolini Herreri

AVALON/AVALON/PROFIMEDIA
image

Kate Hudson u Oscaru De La Renti

JEN LOWERY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Na vrhu ljestvice najbolje odjevenih ovoga puta su se našle glumice Michelle Yeoh, Amanda Seyfried, Kate Hudson i Angela Basset. Yeoh je zvijezda filma Everything Everywhere All, koji je zaradio nominaciju u čak 14 kategorija, a sudeći po modnim kritikama, njezin styling nije bio ništa manje uspješan. Odabrala je haljinu s potpisom Caroline Herrere, koja je uključivala zanimljivi žarkoružičasti ogrtač s kaskadnim šlepom.

image

Julia Roberts u Schiaparelliju

GILBERTFLORES@BROADIMAGE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Michelle Williams u Louisu Vuittonu

FRAZER HARRISON/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Kate Hudson je dobila brojne pohvale za svjetlucavu poluprozirnu srebrnu haljinu Oscara De La Rente koja je otkrivala njezina leđa, a blještave Louis Vuitton kreacije pokazale su se kao pun pogodak za Michelle Williams i Aubrey Plazu.

image

Angela Bassett u Christianu Sirianu

FRAZER HARRISON/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
image

Aubrey Plaza u Louisu Vuittonu

STEWART COOK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Anya Taylor-Joy u Dioru

AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Angela Basset osvojila je kipić u kategoriji najbolje sporedne glumice za ulogu u filmu Black Panther: Wakanda Forever, a na crvenom tepihu je zadivila u baršunastoj haljini s korzetom s potpisom Christiana Siriana. Druga zvijezda večeri ponovno je bila karizmatična Jennifer Coolidge, koja je baš kao i na Globusima elegantnom crnom Dolce & Gabanna haljinom odala počast svom liku iz hit serije White Lotus, Tanyi McQuoid.

image

Jennifer Coolidge u Dolce & Gabanni

JEN LOWERY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Amanda Seyfried u Dioru

JEN LOWERY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Elle Fanning u Alexanderu McQueenu

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Anya Taylor-Joy odabrala je Diorovu haljinu klasičnog kroja sa zanimljivim zaokretom, dok se Amanda Seyfried, pobjednica u kategoriji najbolje glumice u limitiranoj seriji, odlučila za kreaciju iste modne kuće u zlatnoj boji. Mnogi se slažu kako je najinovativniju siluetu večeri pokazala Elle Fanning, koja je prošetala crvenim tepihom u dekonstruiranoj bež haljini Alexandera McQueena.

Linker
18. travanj 2024 01:48