premijera filma

Ovako je Margot Robbie svojim stajlingom odala počast kraljici

Iako je na premijeri u New Yorku nosila bijelu boju, za londonski ‘zeleni‘ tepih glumica i njezini kolege bili su u crnom od glave do pete.

Australska glumica Margot Robbie odala je počast pokojnoj kraljici Elizabeti II. uz kolege na europskoj premijeri komedije "Amsterdam" u londonskom kinu Odeon Luxe na Leicester Squareu.

image

Margot Robbie

GARY MITCHELL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA GARY MITCHELL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Robbie, koju ćemo sljedeće godine gledati i u filmu o legendarnoj plavuši Barbie, odjenula je crnu haljinu vrlo zanimljivog kroja koju potpisuje brend Celine te joj je dodala crni ogrtač koji se veže oko vrata. Jednostavnu, a upečatljivu kombinaciju obogatila je visećim naušnicama i glomaznim prstenom.

image

Rami Malek, Andrea Riseborough, Margot Robbie i Christian Bale

JAMES GILLHAM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA JAMES GILLHAM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na "zelenom" tepihu pridružili su joj se Rami Malek, Christian Bale i Andrea Riseborough koji su također bili odjeveni u crno. Andrea je odabrala nešto sjajniji look s dubokim dekolteom i velikim fliterima i dugačkim šlepom. Bale je na premijeru stigao u klasičnom crnom odijelu, dok je Malek bio vjeran svom stilu pa je umjesto elegantnih cipela isfurao lakirane gležnjače.

Margot je na njujorškoj premijeri filma imala potpuno drukčiji outfit - odjenula je bijelu Chanel haljinu bez naramenica ukrašenu čipkom, a njezina kolegica nosila je ružičastu haljinu s apstraktnim uzorkom i trapez rukavima.

image

Andrea Riseborough, Rami Malek i Margot Robbie na njujorškoj premijeri ‘Amsterdama‘.

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Amsterdam" je povijesna komedija smještena u tridesete, a režirao ju je talentirani David O. Russell. Premisa slijedi tri prijatelja koji svjedoče ubojstvu, sami postaju osumnjičeni i otkrivaju jednu od najnečuvenijih zavjera u američkoj povijesti. Russell je poznat po režiranju drugih uspješnih filmova kao što su American Hustle (2013), Silver Linings Playbook (2012) i The Fighter (2010).

Osim Margot Robbie i kolega zvjezdanu glumačku postavu čine John David Washington, Anya Taylor-Joy, Robert De Niro, Chris Rock i dobitnica Grammyja Taylor Swift.

Linker
19. travanj 2024 20:38