Ecija Ivušić
 Maja Jurovic
za dodatne centimetre

Otvorila sezonu minica: Voditeljica na špici mami poglede u tenisicama koje će voljeti niske djevojke

Radijska i televizijska voditeljica često nosi izazovne modne kombinacije, no da joj leži izgled sportske elegancije pokazala je prilikom šetnje zagrebačkom špicom.

Iako je vrijeme još uvijek varljivo, sunčani dani mame nas da iz ormara izvučemo garderobu namijenjenu proljetnoj i ljetnoj sezoni. Jedan od tih komada je i mini suknja koju je voditeljica Ecija Ivušić kombinirala u mladenačkom outfitu za šetnju špicom.

Mini suknja kao odjevni komad nikada ne izlazi iz mode, a kolekcije modnih kuća iz sezone u sezonu predstavljaju nove modele koji klasični komad predstavljaju u novom, trendi ruhu. Ecija nosi model od samta, materijala koji je dugo vremena bio zapostavljen i vratio se jesenas na modnu scenu, a da nije rezerviran samo za hladne dane pokazala nam je voditeljica koja je složila slojevitu kombinaciju za ovo prijelazno vrijeme.

Spica / Zagreb 16.02.2019. / foto: Davor Matota / Ecija Ivusic
Maja Jurovic
Ecija Ivušić

Vječnu kožnu jaknu u crnoj boji u koju svi volimo uskočiti čim su dani topliji brineta je nosila tako da je laskala njezinom struku. Veliki remen s kopčom istaknuo je vitku figuru, a da još uvijek nismo u potpunosti zakoračili u proljeće vidi se i iz krzna koje krasi ovratnik zanimljive kožne jakne.

Ecija je zagasitu narančastu boju dolčevite spojila sa suknjom tamnozelene nijanse u retro stilu koja s prednje strane ima ukrasne dugmiće. Ovakvi modeli zastupljeni su u trgovinama high street mode te dolaze u različitim izdanjima - od ovakvih rađenih od samta, pa do modela od brušene kože, tvida ili trapera koji je opet sve popularniji kao materijal od kojeg su rađene suknje za novu sezonu.

Spica / Zagreb 16.02.2019. / foto: Maja Jurovic / Ecija Ivusic
Maja Jurovic
Ecija Ivušić

Voditeljica nije eksperimentirala s bojama i uzorcima pa je sigurnu kombinaciju upotpunila modernim sunčanim naočalama mačkastih okvira i crnom torbicom, a umjesto potpetica odlučila se za ravne tenisice s potpisom Stelle McCartney koje dodaju nekoliko centimetara visine - one s platformom, a cijena im je sada na sniženju oko sto dolara.

Spica / Zagreb 16.02.2019. / foto: Maja Jurovic / Ecija Ivusic
Maja Jurovic
Ecija Ivušić

Linker
20. travanj 2024 00:37