STYLING

Oprah Winfrey i nimalo obične traperice o kojima se priča

Dugo nismo vidjeli ovako zabavne traperice u kojima glavnu ulogu ima - zatvarač.

Oprah Winfrey ponovno je privukla pozornost, ali ovog puta ne zbog gubitka kilograma o kojem se priča zadnjih nekoliko mjeseci, već zbog stylinga koji je odabrala za gostovanje u showu Jimmyja Kimmela. Slavna voditeljica i poduzetnica stigla je u casual kombinaciji u show odabravši traperice u kombinaciji s komadima u senf žutoj nijansi. Oprah je nosila šljokičasti body preko kojeg je odjenula kratki pulover te gležnjače u smeđoj boji. I zaista zvuči kao sasvim obična kombinacija, dok ne vidite traperice.

image
JAST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kao prvo radi se o modelu luksuzne modne kuće Louis Vuitton, kao drugo imaju zaista velik zatvarač. I dok smo navikli da većinom bude sakriven, ovog puta apsolutno je naglašen i zvijezda je ovog modela traperica, koji 70-godišnja voditeljica obožava. Za ove traperice ravnog kroja treba izdvojiti oko 2550 eura, ali trenutačno su rasprodane.

image
JAST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Poznata voditeljica u posljednje se vrijeme našla u fokusu javnosti i zbog gubitka kilograma, ali i prekida suradnje s tvrtkom WeightWatchers do koje je došlo kako bi Oprah "opovrgnula svaku ideju o sukobu interesa zbog uzimanja preparata za mršavljenje".

Prema financijskom izvješću tvrtke, voditeljica nezaboravnog talk showa "Oprah Winfrey Show" imala je udio u vrijednosti od 18 milijuna dolara, a sve je odlučila donirati Nacionalnom muzeju afroameričke povijesti i kulture. Unatoč ovom potezu, tvrtka je priopćila da će Oprah i dalje surađivati u ostvarenju ciljeva WeightWatchersa, ukazujući na važnost pitanja zdravlja i pretilosti.

Do sukoba je došlo u prosincu kada je Oprah otvoreno progovorila za magazin People o svojoj borbi s viškom kilograma i cijelom procesu gubitka težine. Tada je otkrila kako je osim programa WeightWatchersa, nemedicinskog pristupa koji stavlja naglasak na omjere u prehrani, koristila i preparate GLP-1, točnije Wegovy i Zepbound. Riječ je vrsti lijekova koji pomažu pri regulaciji težine i smanjivanju razine šećera. S obzirom na to da su i sami WeightWatchersi ulagali u GLP-1 lijekove, nije posve jasno zašto je upotreba ovih preparata od strane televizijske zvijezde definirana kao "sukob interesa".

Linker
21. travanj 2024 20:06