Dnevna elegancija

Opet nepogrešiva Letizia: Svakodnevni odjevni predmet nosila je na glamurozan način

Kombinacija elegantne suknje i pulovera idealan je spoj za dnevna događanja tijekom zime.

Kraljica Španjolske definitivno se može nazvati i kraljicom stila. Ovog je puta Letizia zablistala u zagasito zelenoj boji mahovine. Na događanje u Madridu došla je u prepoznatljivoj kombinaciji jednostavnih cipela na visoku petu i poluduge suknje. No za zimsku suknju svilenog sjaja nije odabrala bluzu ili košulju nego odličan pulover s elegantnim rukavima.

image

Kraljica Letizia prisustvovala je lokalnom događanju u Madridu

R. SMITH/SIPA PRESS/PROFIMEDIA
image

Odabrala je zelenu boju

MIGUEL CORDOBA/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Suknja od brokata cigareta kroja presijava se u nijansama zelene i smeđe, što naglašava i reljefna površina. Mekani pulover od tako svečane suknje napravio je elegantnu dnevnu kombinaciju, a oba komada su iz kolekcije španjolskog brenda Is Coming, dok su štikle iz ponude njoj omiljenog brenda cipela Magrit.

Ostatak stylinga Letizia je uobičajeno držala minimalistički, od decentne, ali blistave šminke s tek prirodno naglašenim usnama. A kao velika štovateljica minimalizma nije pretjerivala niti s nakitom.

image

Dnevna i elegantna kombinacija

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
image

Minimalizam u punom sjaju

MEGA/PROFIMEDIA

Tek jedva vidljive zlatne naušnice i tanki zlatni prsten oko kažiprsta krasio je njene ruke s "nepostojećom" manikurom. Prirodni i kratki nokti bez laka, također se vraćaju kao "it" trend koji neodoljivo podsjeća na devedesete.

Linker
19. travanj 2024 04:22