Vraćaju se u modu

‘‘Omražene‘‘ čizmice opet su hit: Nose ih IT djevojke, a evo koji su modeli najtraženiji

Uggsice su model čizama koje nerijetko podijele javnost. I dok ih jedni obožavaju zbog udobnosti, drugima je nezamislivo da ih imaju. No svake godine jedan model postane hit, a ove godine su to Ugg x Open Ceremony Tasman čizmice.

Nose ih mnoge poznate trendseterice i zvijezde, a nekima su još uvijek najomraženiji komad obuće. Riječ je, naravno, o UGG čizmicama koje se ove sezone na velika vrata vraćaju u modu.

Originalno su ih nosili australski surferi, a krajem 90-ih na modnu scenu su ih dovele Britney Spears i Pamela Anderson. Ubrzo nakon toga Uggsice su postale hit u svijetu. No za razliku od visokih modela koji su bili u modi prethodnih godina, ove sezone popularne su niske čizmice koje sežu do gležnja.

Američka glumica Blake Lively samo je jedna od mnogih slavnih žena i IT djevojaka koje obožavaju nositi mini Uggsice, a ona se odlučila za Ugg x Open Ceremony Tasman model. Ove su čizmice presvučene kestenjastim kožnim materijalom i imaju debelu platformu od čak pet centimetara.

Viđena na ulicama New Yorka, Blake je oduševila u prepoznatljivom ležernom izdanju, a omiljene čizmice iskombinirala je na dolčevitu, hlače s visokim strukom i dugi kaput.

image

Blake Lively voli nositi Uggsice, a ovaj ih je put iskombinirala na ležernu kombinaciju i prepoznatljiv kaput

DIAMOND/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA DIAMOND/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Blake Lively čizmice sezone najčešće nosi na ležerne kombinacije

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

No Blake nije jedina od slavnih dama koja već ima ove ‘‘must have‘‘ čizmice koje su već rasprodane. Manekenka Gigi Hadid također je viđena kako nosi model koji je nastao povodom proslave godišnjice OC brenda.

image

Ugg x Opening Ceremony Tasman

UGG

Naime, kako bi obilježili 20 godina brenda, osnivači Carol Lim i Humberto Leon surađivali su s UGG-om te tako dizajnirali popularne papuče Tasman s velikom kopčom i debelom platformom.

image

Gigi Hadid također je ljubiteljica niskih Uggsica

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Manekenke Kaia Gerber i Lori Harvey također su svjesne da su niske Uggsice ove sezone ponovno u trendu, a znaju ga i kako nositi. Uglavnom ih kombiniraju na sportske i ležerne modne kombinacije.

image

Lori Harvey također ne izlazi iz svojih Uggs čizmica

STARTHESTAR/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA STARTHESTAR/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Kaia Gerber zna što je in pa Uggsice najčešće nosi na tajice i oversize majicu

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Poznate po svojoj mekoći i udobnosti, nimalo ne čudi da su Uggsice komad odjeće koji još dugo neće izaći iz mode. Od klasičnih niskih modela, do spomenutih Tasman izdanja pa sve do modela s krznom, Uggsice su još jednom pokazale zašto su neizostavni dio svakog jesenskog i zimskog outfita.

S obzirom na to da je najpoželjniji Tasman model već rasprodan, u nastavku vam donosimo slične modele Ugg brenda koji bi vas također mogli oduševiti.

Cijene čizmica kreću se od 120 do 150 eura, a kao što možemo vidjeti, ove zimske čizme evoluirale su te lansirale modele koji savršeno kombiniraju klasičnu udobnost obuće sa svježim promjenama za koje smo sigurni da će rekordnom brzinom osvojiti i naše ulice.

image

Tazz Platform Slipper Ugg (129,32 eura), Ultra mini classic boot Ugg svijetlosmeđe (149,21 eura), Ultra mini classic boot Ugg tamnosmeđe (149,21 eura), Funkette slipper Ugg tamnosmeđe (119,61 eura), Funkette slipper Ugg svijetlosmeđe (119,61 eura)

NORDSTROM/PINK
Linker
15. travanj 2024 21:58