Olivia Palermo

 PROFIMEDIA
Duga puffer jakna

Olivia Palermo zna kako nositi it komad sezone, a mi smo pronašli komade za svaki budžet

Nakon nešto kraćih modela koje smo vrlo rado birali za prve hladne dane, sada je došlo vrijeme za duge puffer jakne koje će nas savršeno grijati ove zime.

Nakon nešto kraćih modela koje smo vrlo rado birali za prve hladne dane, sada je došlo vrijeme za duge puffer jakne koje će nas savršeno grijati ove zime.

Ne treba posebno naglašavati kako je zima često godišnje doba u kojem je ponekad potrebno uložiti u komade koje možemo nositi dulje vrijeme. Iako su još donedavno bile namijenjene onima koji slobodno vrijeme najčešće provode na otvorenom, popularne puffer jakne posljednjih nekoliko godina postale su jedan od apsolutnih must have komada. Tople i cosy, ove jakne mnogima su prvi izbor kada se temperature spuste ispod nule.

Ove sezone posebni imperativ predstavljaju duži modeli puffer jakni koji su iznimno topli, a nerijetko i oversized. Od nježnih, neutralnih nijansi pa sve do onih jarkih, puffer jakne ove sezone donijele su izdanja koja su savršeno ukomponirala jednostavne i ležerne kombinacije sa trendi lookom. Ipak, najviše se nose bezvremenski crni modeli koji pristaju bilo kojoj kombinaciji.

Jedna od trendseterica koje su odlučile isfurati upravo ovaj topli komad u crnoj boji jest i američka manekenka i influencerica Olivia Palermo, inače poznata po svom specifičnom i nepogrešivom stilu. Na ulicama New Yorka viđena je u jakni koja trendi puffericama daje potpuno novu dimenziju te tako pokazala kako je chic izgled itekako moguć i tijekom zimskih mjeseci. Olivijina jakna dolazi sa zanimljivim završetkom od lakirane kože, maxi je dužine i izgleda doista preudobno. Riječ je o talijanskom brendu Duvetica, modnoj kući koju su 2004. godine osnovali dizajneri Giampiero Vagliano i Stefano Rovoletto.

image

Olivia Palermo zna kako nositi must have komad sezone

DYLAN TRAVIS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA DYLAN TRAVIS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Njezin je stil savršen spoj klasičnih, poslovno-ležernih i vintage lookova koje nosi bez pogreške, naglašavajući pritom svoju ženstvenost. Mnogi je smatraju idealnom inspiracijom za poslovne kombinacije. Naime, ova Amerikanka naprosto obožava sakoe i takozvanu bukle tkaninu, nerijetko bira odijela, ali voli se ‘‘poigrati‘‘ i ekstravagantnim komadima. Ovog se puta odlučila za sportsku varijantu i nije pogriješila.

S obzirom na to da je riječ o bezvremenskom komadu, možemo reći kako duga puffer jakna pristaje gotovo svakoj modnoj kombinaciji. Za sve one kojima je najdraži ležerni look, ovaj trendi model najbolje će pristajati u kombinaciji na cosy pamučnu hoodicu, klasične traperice i udobne čizme ili tenisice. S druge strane, duga puffer jakna odlično će pristajati i nešto elegantnijim kombinacijama. Ovaj model savršeno spaja udobnost i jednostavnost zbog čega nas ne čudi da sve veći broj trendseterica i it djevojaka bira upravo duge puffer jakne. U nastavku vam donosimo nekoliko najtoplijih komada koje možete nabaviti.

image

Crna duga puffer jakna Canada Goose (1675 eura)/Duga puffer jakna Toni Sailer (1000 eura)/Duga puffer jakna Moncler (1690 eura)

MYTHERESA/NET-A-PORTER
image

Duga puffer jakna Goldbergh (730 eura)/Duga puffer jakna Balenciaga (2700 eura)/Duga puffer jakna Canada Goose (1350 eura)

MYTHERESA/NET-A-PORTER
Linker
26. travanj 2024 07:54