Maja Jurovic
Hoćete li ga nositi?

Odvažno je njezina furka: Olja Vori ni na špicu ne ide bez hit komada 2020.

Olja Vori se centrom Zagreba često prošeće u nekoj novoj kombinaciji. Svako malo nas iznenadi nekim specifičnim detaljem ili komadom koji je spojila na neuobičajen način, a da spremno prati trendove, pokazala je odabirom nakita koji će biti jedan od najvećih hitova predstojeće sezone.

Olja Vori, supruga rukometaša Igora Vorija, uvijek je odjevena po posljednjoj modi, a svoje stilske spojeve obožava pokazivati na zagrebačkoj špici, ali i raznim događanjima.

Naši fotografi ulovili su je u ležernoj šetnji centrom grada ponovo sređenu od glave do pete, ali ovoga puta u neutralnim bojama.

Spica / Zagreb 01.02.2020. / foto: Maja Jurovic / Olja Vori
Maja Jurovic

Zaljubljena u kaubojke

Već mjesecima se ne odvaja od popularnih kaubojki koje očito ima u svim bojama. Tako je bijeli model spojila s bijelom pletenom haljinom, a kontrast je radio klasičan krem baloner i krznena torbica u nekoliko boja.

No, detalj koji nam je zapeo za oko, i to ne bez razloga, je "statement" ogrlica s velikim karikama koja podsjeća na lanac.

Takve i slične ogrlice dizajneri su najavili kao jedan od najvećih hitova 2020. kada je riječ o nakitu, a Oljina ogrlica nježnih krem nijansi savršeno se uklopila u cijelu priču.

Zato ne čudi što i ovaj modni detalj Olja ima u više boja.

John Pavlish

Nepogrešiva kombinacija

Za Vichy event, crvenu ogrlicu na karike uskladila je sa salonkama u istoj nijansi i potrudila se da komplementiraju kožnoj haljini s lagano puf rukavima. U rukama je ponovno imala jednostavnu, kožnu Celine torbicu, idealnu za mnoge prigode, bilo da nosite haljinu poput Olje ili traperice i sako.

Linker
17. travanj 2024 23:44