Rita Ora

 PROFIMEDIA
Talijanski bob

Odvažna promjena: Rita Ora pokazala novu frizuru i oduševila odlučnim stavom

Novi izgled pokazala je u New Yorku, prilikom gostovanja u emisiji ‘Today‘ Hode Kotb koju je oduševila njena frizura i stav da ponekad moramo u životu izbaciti stvari koje nam ne služe.

Novi izgled pokazala je u New Yorku, prilikom gostovanja u emisiji ‘Today‘ Hode Kotb koju je oduševila njena frizura i stav da ponekad moramo u životu izbaciti stvari koje nam ne služe.

Britansku pop pjevačicu Ritu Oru fanovi više neće pratiti diveći se njezinoj dugoj, ravnoj i sjajnoj kosi koja ju je donedavno krasila. Prilikom gostovanja u televizijskoj emisiji Today, pjevačica je pokazala drastičnu promjenu: lepršav, seksepilan talijanski bob te novu boju kose. Oblikovao ga je njen frizer Dimitris Giannetos, samo nekoliko sati prije nego se smjestila do voditeljice showa, Hode Kotb, u televizijskom studiju u New Yorku. Kako ju je osjetno kraća, postepeno oblikovana frizura s vješto stiliziranim, nestašnim pramenovima, osvježila i profinjeno uokvirila njeno lice, slavna voditeljica uputila joj je kompliment joj da izgleda senzacionalno i da to nije rekla zbog kurtoazije.

"Nisam ni slutila da ću se ošišati, to se dogodilo jutros", pojasnila je Rita Ora dodajući kako joj je njen frizer u 7 sati, kad su se našli, rekao da za nju želi "novi početak". Kad je uzeo škare i prihvatio se posla, pjevačica je shvatila na što misli, prenosi People.

Oblikovao joj je odvažan bob dužine do brade i umjesto platinastoplave boje kose, koja joj je donedavno bila zaštitni znak, odlučio se za tamniju, seksi nijansu "Hazelnut Latte" sa svijetlim pramenovima. Pjevačica je otkrila voditeljici kako je transformacija trajala oko dva sata: premda je do sad više puta mijenjala frizuru, sadašnja joj se najviše sviđa.

Voditeljica je zatim citirala omiljenu uzrečicu Coco Chanel: "Kažu da će djevojka koja promijeni frizuru, promijeniti i svoj život." Zatim je upitala Ritu Oru što se još promijenilo u njenoj svakodnevici? Pjevačica joj je uzvratila rečenicom: "Ponekad moraš izbaciti stvari u životu koje ti ne služe," a kasnije ju je napisala i na svom Instagram profilu, pohvalivši se novom frizurom. Što pod tim misli, pojasnila je u emisiji Today.

image

Rita Ora ponosno nosi svoju novu frizuru

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Postoji trenutak u životu kada imate dovoljno iskustva da znate čemu dati prednost. Kad sam napunila 30 godina, stvari koje sam sanjala, počele su postajati stvarne", rekla je Rita Ora.

Razgovor je zaključila spoznajom o tome da je brak s novozelandskim redateljem Taikom Waititijem bila prekretnica u njenom životu koja je obilježila njeno novo desetljeće i čini ju sretnom. Nova frizura, seksi talijanski bob i nova boja kose, koje je majstorski stilizirao Dimitris Giannetos, kao da su materijalizirali samopouzdanje pop zvijezde kojoj ne treba duga kosa da bi se dobro osjećala i ostala svoja, a pritom bila sretna u braku.

Linker
27. travanj 2024 09:56