Dajte si oduška

Odjeća za po doma ne mora biti dosadna: Našli smo divne komade dostupne u online trgovinama

Sada kada nam je društveni život ograničen na samo nekoliko ljudi i eventualno kućnog ljubimca, važno je potruditi se kako bi nam boravak kod kuće bio što ugodniji. To podrazumijeva i udobnu odjeću koja ne mora nužno uključivati samo pidžamu. Nju ostavite za spavanje, a po danu uskočite u trenirke, mekane pulovere i majice sa zabavnim printevima.

Ako imate taj luksuz da u ovo kaotično vrijeme možete raditi od kuće, zbilja ste među sretnicima. Iako biste najradije cijeli dan ostali u pidžami, to može biti kontraproduktivno.

No, koliko god neki sugeriraju da biste se trebali "srediti" čak i kada ste u kući, bilo radili ili ne, mi vam nećemo sugerirati da nosite sakoe, traperice i štikle jer to zaista nema smisla. Ipak ste u udobnosti svog doma pa vam prije svega treba biti - ugodno.

Odjeća "za po doma" ne mora biti dosadna, a to znaju i poznate dame koje se čak ni kada se pojavljuju u javnosti ne odriču udobnosti. Među njima definitivno prednjači pjevačica Jennifer Lopez.

Miami, FL  - Jennifer Lopez and Alex Rodriguez make a trip to their favorite gym in Miami.

BACKGRID USA 27 FEBRUARY 2020, Image: 501469818, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Jennifer obožava šarene tajice pa je često možemo vidjeti u njima.

Iako je na crvenom tepihu uvijek u nekoj glamuroznoj kreaciji, J.Lo za obavljanje svakodnevnih obveza, koje ne uključuju poslovne sastanke, najradije bira udobnu odjeću poput tajica, trenirki, mekanih majica i tenisica.

Šarene tajice su joj omiljene, a u posljednje vrijeme ne može ni bez bijelih tenisica, bilo "glomaznih" koje su još uvijek na modnom tronu ili klasičnih niskih.

Jennifer Lopez and Alex Rodriguez go out to dinner alone together at Green Street's Cafe after celebrating her twin's birthday weekend in Miami, Florida.
23 Feb 2020, Image: 500565267, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Udobna trenirka poput ove koju nosi J.Lo odlična je i za za boravak kod kuće i za kratku šetnju.

U tajice i trenirke rado uskače i glumica i manekenka Emily Ratajkowski koju paparazzi često uhvate u šetnji s njezinim psima.

Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 506911268, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Emily u šetnju s psom ide u tajicama, tenisicama i jaknici.

Omiljen modni dodatak joj je šilterica koju kombinira s traper jaknama, tajicama ili širokim donjim dijelom trenirke i - naravno, tenisicama. Emily voli nositi i hoodice koje su uvijek dobar izbor za nešto hladnije dane, kada želite uštedjeti na grijanju, a opet se ne želite ni smrznuti.

-New York, NY - 03/15/2020 - Emily Ratajkowski and husband Sebastian Bear-McClard shopping with their dog in Soho

-PICTURED: Emily Ratajkowski
-, Image: 506665440, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
Trenirke i traper jakne jedna su joj od omiljenih kombinacija.

Manekenka Alessandra Ambrosio ovih neizvjesnih dana nije si željela uskratiti vožnju biciklom. Kako bi unijela malo vedrine u svoj život, isfurala je ružičastu šuškavu trenirku u stilu osamdesetih i ranih devedesetih. Kombinirala ju je s bijelom majicom, tenisicama i sivkastom šiltericom. Veselo i proljetno!

Santa Monica, CA  - *EXCLUSIVE*  - Alessandra Ambrosio stays active amid coronavirus outbreak as she goes for a bike ride with her kids and her boyfriend Nicolo Oddi. The group stops for some frozen yogurt before heading back home.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 507911799, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Alessandra Ambrosio kombinira upečatljivu boju trenirke sa svijetlim modnim dodacima.

Osim živih boja, majice s fora natpisima također vam mogu popraviti raspoloženje. Kombinirajte oversize modele na tajice, a u toj kombinaciji možete "protegnuti noge" po kvartu.

Los Angeles, CA  - Alessandra Ambrosio sports a sweater that says
Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Majica s natpisom poput ove koju nosi Alessandra unijet će dozu humora i vedrine u vaš svakodnevni život.

I domaće poznate dame ovih dana vrijeme provode u udobnoj odjeći. Glazbenice Lana Jurčević i Pamela Ramljak na Instagramu su podijelile svoje kućne modne kombinacije.

Lana i inače voli nositi trenirke i tajice, a za kratku šetnju izabrala je trenirku s printom i Louis Vuitton tenisice u crno-bijeloj boji.

S druge strane, Pamela Ramljak, koja će na ljeto dobiti drugo dijete, pokazala je kako uživa na svojoj terasi u ružičastoj hoodici i tajicama slične nijanse. Njezin outfit potpuno se uklopio i u okruženje - ružičasti zid terase i stablo s ružičastim cvjetovima koje je zbilja divan prizor.

A kako biste se i vi kod kuće osjećali najudobnije moguće, našli smo 15 divnih komada, od tajica do hoodica.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
18. travanj 2024 23:07