Udoban i seksi

Odjeća za ‘po doma‘ ne mora biti dosadna: Borna ima fora komplet i za kuhanje i za vježbanje

Životna savjetnica nije sređena samo kada ide na špicu, već i kod kuće. Njoj je svaki dan prilika za nošenje neobičnih outfita pa čak i ako cijeli dan provodi u kuhinji.

Bivša modna dizajnerica, a sada životna savjetnica Borna Kotromanić uvijek iznenađuje svojim osebujnim modnim stilom i smjelim kombinacijama. Iako su mnogi od nas mislili da voli privlačiti pažnju samo kada je vani, Borna je na svom Instagramu pokazala da i u udobnosti svog doma ne preže od neobičnih lookova koje ne viđamo često na domaćim zvijezdama.

U jednoj od njezinih zadnjih objava, Borna se pohvalila kulinarskim umijećem, ali i udobnim kompletom u koji bismo i mi rado uskočili.

"Obožavam patku s mlincima i jesti i pripremati i ići na tržnicu po sastojke, to mi je jedno od omiljenih jela. Više volim zagorsku kuhinju nego jela s tri Michelin zvjezdice", napisala je Borna ispod fotografije na kojoj nasmiješena drži netom pečenu poslasticu.

Čitajte i: Borna Kotromanić otkrila tajnu savršenog zdravlja: ‘Da ovo radimo svaki dan, bili bismo besmrtni‘

I za kuhanje i za vježbanje

No, osim finih specijaliteta, za oko nam je zapeo Bornin komplet "za po doma" u sivoj boji - sastoji se od kratkog topa ispod kojeg se nazirao crni grudnjak i trapez hlača visokog struka. Ovakvo nešto za po doma može isfurati samo Borna jer njoj je rijetko hladno.

Čak je za šetnju po špici, kada su svi već nosili tople gležnjače i kapute, šetala u mrežastim čarapama i otvorenim sandalama, tako da ne čudi što joj u crop topu nije hladno. Inače, prošla godina, u kojoj smo većinom bili kod kuće, donijela je mnoge nove trendove i osvježila kućnu odjeću.

Nisu samo trenirke rezervirane za potez od kuhinje do dnevne i spavaće sobe ili za kućne partyje, već i ovakvi kompleti, kojima su dizajneri željeli poručiti da ostanak doma ne mora nužno značiti da moramo biti dosadno odjeveni. Borna je uz ovaj komplet obukla krznene natikače od kojih se trendseterice ne odvajaju već mjesecima, a cijeli outfit joj, kako je dalje pokazala, služi i za vježbanje.


ČITAJTE I:

Kombinacija za skijalište ili špicu? Neobičan detalj na Borni Kotromanić izazivao poglede prolaznika

Ovakvu je još niste vidjeli: Za odvažnim stajlingom Borne Kotromanić se moralo okrenuti

Linker
18. travanj 2024 13:48