Instagram
Dobar i ne baš jeftin spoj

Odijelo od 4800 kuna uz Nike tenisice - ona to može...

Na licu ni traga ni glasa da je u stvarno ozbiljnim nevoljama, a i modnim stilom trudi se privući sve oči svijeta.

Nevolja za nevoljom sustiže rusku tenisačicu Mariju Sharapovu. Tek što joj je u travnju istekla kazna, odnosno 15-mjesečna suspenzija bavljenja tenisom jer je na Australian Openu 2016. pala na doping testu, ljetos je, naime, ozlijedila butni mišić i opet se morala nakratko povući iz igre, barem one kad valja biti u punoj snazi. Nova je nevolja, stara kojih tjedan dana, to što je završila pod policijskom istragom. Sumnja se da je umiješana u malverzacije vezane za luksuzni stambeni projekt u Indiji, u koji su mnogi uložili pozamašne svote novaca još prije četiri godine, a projekt nikada nije realiziran.

No, ni traga ni glasa zabrinutosti na licu lijepe Ruskinje - ovih dana Maria Sharapova boravi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, odnosno Abu Dhabiju, gdje je nazočila Grand Prixu, utrci bolida Formule 1. Malo je reći da je bila itekako zapažena.

Lijepa je 30-godišnjakinja za đir Abu Dhabijem odbacila bijele teniske haljinice i zamijenila ih elegantnim odijelom u obliku prugastih crno-bijelih hlača i u struku kratko rezane bluze. Uz ove je hlače i košulju bez problema mogla nositi i elegantne cipele, no ona se odlučila za tenisice u iste dvije boje, što se odlično uklopilo u zanimljiv styling.

Hlače i košulja nose potpis Tibi, a ukupna im je cijena oko 4800 kuna.

Suit game dropped the heels, went for the sneakers ♀

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

U društvu s velikim Nicom Rosbergom:

I think we should stick to our original sports @nicorosberg

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

8mm vintage vibes

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

Linker
16. travanj 2024 10:09