REPLAY I SUPERGA

Nova suradnja dva poznata talijanska brenda donosi zanimljive tenisice

Bezvremenski dizajn, kvaliteta i inovativnost produkt su suradnje brendova Replay i Superga.

Dvije talijanske ikone stila, Replay i Superga, udružile su snage i kreirale odličnu liniju tenisica za žene i muškarce. Inovativnost i kvaliteta temelji su razvoja oba brenda, stoga je i rezultat ove suradnje dizajn koji spaja modu i tradiciju. Riječ je o kombinaciji najpopularnijeg Superga modela tenisica 2750 i 573 Bio trapera koji je stilski pečat Replaya.

image

Suradnja Replaya i Superge

PRESS

Inače, Superga je brend koji je prvi počeo proizvoditi tenisice s potplatom od vulkanizirane gume, a Replay je poznat po buntovnom, military i urbanom stilu te su svoje prepoznatljive karakteristike prenijeli i u ovu suradnju.

Za proizvodnju tenisica korištene su tkanine izrađene od 100% organskog pamuka, a ono što je zajedničko ovim brendovima je ljubav prema detaljima. Zato su tenisice, naizgled jednostavne, zapravo izuzetno urbane, a poderani traper detalji odlično naglašavaju njihovu streestyle namjenu. Dodatno su ukrašene raznobojnim pamučnim vezicama te dolaze u dvije nijanse. To su tamniji traper za muški model i svjetliji za ženski model.

image
PRESS

Prepoznatljivi elementi ove jedinstvene suradnje su izbijeljeni dijelovi trapera, kontrastni šavovi, smeđa kožna etiketa na jeziku s logom Replaya, logotip oba brenda na stražnjem dijelu te podstava u kombinaciji s uloškom za dodatnu udobnost.

image
PRESS

Tenisice su dostupne u Replay poslovnicama u Areni, Mall of Split i Zadru te online.

Linker
21. travanj 2024 07:51