Zlatni studio

Nova omiljena zimska boja: Franka, Domenica i Ana zablistale u bijelim lookovima

Iako je zimi mnogi izbjegavaju, bijela je posljednjih nekoliko sezona postala zimski klasika pa nije neobično što je na crvenom tepihu Zlatnog Studija bila druga omiljena boja.

I dok je ljeti vrlo čest izbor jer nas štiti od topline ali i naglašava preplanuli ten, zimi je bijela nešto rijeđi izbor, ali prošlih nekoliko sezona prometnula se u zimski klasik - osobito u toplijim i nježnijim tonovima. Neutralna i čista boja garantira da će vas svi primijetiti na crvenom tepihu, baš kao što su se jučer - u velikom broju crnih lookova - istaknule glumice Ana Begić Tahiri i Mila Elegović, pjevačice Franka Batelić i Domenica Žuvela i plesačica Larisa Lipovac.

image

Ana Begić Tahiri

ŽELJKO PUHOVSKI/ CROPIX
image

Mila Elegović

DAVOR PONGRAČIĆ/ CROPIX

Ana Begić Tahiri odabrala je bijeli strukirani kombinezon sa širokim hlačama zbog čega je na prvi pogled izgledalo kao da nosi večernju haljinu, dok je Mila Elegović odabrala bijelo odijelo ispod kojeg se nazirao grudnjak. Franka Batelić odabrala je bijelu kožnu haljinu brenda Krie Desing koju je kombinirala sa šljokičastim modnim detaljima, dok su Larisa i Domenica odabrale malu bijelu haljinu.

image

Franka Batelić

DAVOR PONGRAČIĆ/ CROPIX
image

Larisa Lipovac

DAVOR PONGRACIC CROPIX
image

Domenica Žuvela

DAVOR PONGRAČIĆ/ CROPIX

U izboru bijelih kreacija posebno se istaknula glumica Ana Uršula Najev koja je nosila kreaciju Ivice Skoke od brokatne tkanine sa zlatnim detaljima i zanimljivim rukavima.

image

Ana Uršula Najev

DAVOR PONGRAČIĆ/ CROPIX
Linker
17. travanj 2024 11:06