LA VIE
LA VIE

Nova modna linija inspirirana bezvremenskim stilom Francuskinja

Njezino ime je sinonim za romantične haljine napravljene od finog materijala, ženstvene jakne od tvida u nježnim bojama i lepršave komade ukrašene sitnim printom. Ipak, nakon skoro dva desetljeća uspješnog modnog brenda, Rebecca Taylor je odlučila lansirati novu, ležernu i dostupniju modnu liniju: La Vie. 

Kad sam pokrenula brend Rebecca Taylor, željela sam da reflektira moj stil: ne biram često haljine, volim dječački stil i obožavam vintage odjeću. Ali s vremenom je moja linija postala svečana i namijenjena večernjim izlascima, zbog čega sam odlučila da je sada pravo vrijeme da se vratim na početak i lansiram kolekciju koja će odgovarati meni i mojem stilu – izjavila je novozelandska dizajnerica koja živi i radi u New Yorku.

Njezina inspiracija za modnu liniju La Vie bila su Francuskinje čiji je ormar ispunjen bezvremenskim, basic komadima, a ne modnim trendovima koji se brzo izmjenjuju. Rebecca je u kolekciji ponudila kvalitetne komade idealne za svaku priliku, a cjenovno su pristupačni. Mala bijela haljina, elegantne košulje s volanima inspirirane viktorijanskim stilom, klasične prugaste majice i traperice s visokim strukom – komadi su o kojima se priča.

Nova modna linija novozelandske dizajnerice je oduševila obožavatelje njezinog brenda jer je zadržala prepoznatljivu estetiku poput volana, sitnog printa i nježnih boja, a sve je, u usporedbi s linijom Rebecca Taylor, mnogo pristupačnije.

Foto: La Vie

Linker
18. travanj 2024 16:59