LJETNA RAZIGRANOST

Nosi se voćni print, obožava ga i Kim Kardashian: Donosimo ideje za romantične kombinacije

Voćni print prisutan je u našim garderobama već neko vrijeme, a da će i ove godine biti jedan od dominantnijih najavila je Meghan Markle, a sad to potvrdila Kim Kardashian.

Poduzetnica Kim Kardashian trenutačno se provodi u Italiji s najboljom prijateljicom Tracy Romulus. Došla je na snimanje kampanje, ali i na odmor, a u europskoj turističkoj destinaciji susrela se s vizašistom Mariom Dedivanovicem i frizerom Chrisom Appletonom. Što god Kim napravi, uvijek nekako dođe u središte pozornosti, a ovih dana njezine modne kombinacije neiscrpna su tema svih svjetskih medija. Nama je za oko zapela jedna razigranija kombinacija.

image
Kim Kardashian u Rimu nosi voćni print.
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Naime, za večeru prije koji dan, Kim se odlučila za haljinu iznad koljena s voćnim printom koja je naglasila njezine bokove i dodatno suzila struk. Time je potvrdila kako je voćni print veliki hit u odijevanju i ove sezone.

Podići će svaku kombinaciju, koja će i u samom startu izgledati romantično. Banane, trešnje, višnje, ananas, grejp, mango i limun kao uzorci, idealni su za ljetne beach partije, šetnje uz more, plažu, a mogu se skombinirati i za posao te svečanije prigode.

Što se tiče high-street dućana, u ponudi je svakako više zastupljen cvjetni print, no voćni se može pronaći i na badićima, suknjama, kombinezonima, haljinama, torbama, kupaćim kostimima...

Čitajte i: Kombinacija ružičaste i narančaste i dalje obara s nogu! Donosimo ideje za hrabre kombinacije

image
Browns, 365 funti.
BROWNS
image
Brave Soul, 30,99 eura.
BRAVE SOUL

Da prate trendove, to su ove godine dokazale i prva dama SAD-a Jill Biden te glumica i aktivistica Meghan Markle. Obukle su slične haljine brenda Oscar de la Renta s uzorkom limuna i najavile veliki ljetni trend u odijevanju. Dok se Jill odlučila za haljinu koja pokriva ramena, Meghan je "uskočila" u mladenačkiju verziju, koja taj dio tijela naglašava.

image
Haljina Oscar de la Renta koju je Meghan Markle nosila u intervjuu za Spotify u veljači 2021. godine. Cijena je 14,227 kuna.
OSCAR DE LA RENTA

Za voćni print prije nekoliko mjeseci odlučila se i Kendall Jenner. Uhvatili su je dok je ulazila u automobil, a nosila je torbu s printom jagode brenda Helmstedt.

Trešnjama na kupaćem kostimu nije odoljela niti modna guruica Rihanna.

image
Asos dizajn, 43,99 eura.
ASOS
image
Vintage supply, 41,95 eura.
ASOS
Linker
16. travanj 2024 11:47