ROMANTIKA U ZRAKU

Nose se u raznim prilikama i pravi su ljetni klasik: Deset najljepših slamnatih torbi iz high-street trgovina

Najpopularniji slamnati ceker sezone je onaj brenda Loewe, a po uzoru na njega nastale su brojke povoljnije varijante. Izdvojili smo ponudu iz high-street trgovina.

Ako pitate žene, niti jedna torba nije dovoljno velika, ali niti dovoljno mala da u nju ne bi stalo cijelo čudo kozmetike, mobitel, novčanik, maramice, ključevi, ogledalo, a veliki je plus ako možemo ugurati i pokoji “snack”. Brigu o tome hoće li sve što nam je potrebno stati, zasigurno ne vodimo kad su u pitanju torbe za plažu. Veličina je imperativ, a izgled pada u drugi plan, jer ipak - uz sve nabrojano, u torbu moramo utrpati i ručnik te dobro štivo.

image
Mohito, 179,90 kn.
MOHITO

Iz vlastitog iskustva, torba za plažu može potrajati i godinama, a klasik koji nikada neće izaći iz mode su svakako pletene i slamnate torbe.

Izrađene od prirodnih materijala i u prirodnim bež i smeđim nijansama, pristaju uz baš svaku kombinaciju na plaži. Na kaftan, potkušulju, bijelu košulju, kimona, paree, kupaće kostime svih boja...

Čitajte i: Nosi se voćni print, obožava ga i Kim Kardashian: Donosimo ideje za romantične kombinacije

Raznolikost ponude je također veliki plus - od cekera, košara, pletenih i “baggy” modela. No, svi oni odlični su i za svaki dan, za gotovo svaku prigodu u vrućim ljetnim danima. To posebice dokazuju fotografije na društvenim mrežama, a ove sezone svakako ih je "preplavio" ceker brenda Loewe. Obožavaju ga lifestyle blogerice i influencerice, a nose ga čak i na večernje haljine!

No, ono što svakako dokazuju je to da su pletene i slamnate torbe predvodnice uličnog stila i ovoga ljeta. Budući da se cijene Loewe cekera kreću od 400 do 700 eura, u potrazi za jeftinijim varijantama pregledali smo ponudu high-street trgovina. Prednost je svakako što ovaj tip torbe zbog prirodnih materijala manje privlači sunčeve zrake. Treba li vam još razloga zašto ih izabrati i ovoga ljeta? Vjerujemo da ne!

image
Zara, 199,90 kn.
ZARA
image
DM, 169,90 kn.
DM
image
Samsoe, web shop About You, 303,20 kn.
ABOUT YOU
image
Pull and Bear, 199 kn.
PULL AND BEAR
image
Pull and Bear, 229 kn.
PULL AND BEAR
image
Mango, 169,90 kn.
MANGO
image
Carpisa, web shop Bazzar, 229 kn.
BAZZAR
image
Art of Polo, web shop Factcool, 409 kn.
FACTCOOL
Linker
20. travanj 2024 08:12