Nagrada Cesarica

Noć u znaku sjajnih odijela: Sakoi dominirali kad je riječ o outfitima domaćih glazbenika

Većina gostiju na dodjeli nagrade odlučila se za zimsku eleganciju, a u većini slučajeva to znači odijelo ili barem sako.

Muška, ženska, po mjeri ili oversized... Finale nagrade Cesarica bila je noć odijela. Gotovo svi uzvanici i dobitnici za tu su svečanu dodjelu odlučili nositi hlače i sako, ili barem jedno od tog dvoje.

Najupečatljiviji je definitivno bio mladi pjevač Marko Bošnjak u izvrsnom crvenom odijelu. Zanimljivog kroja s prenaglašenim nogavicama koje su izgledale kao suknja-hlače, Marko nije kvario dojam dodatnim detaljima. Ispod sakoa nije nosio ništa, nego je pustio da on preuzme i funkciju košulje. Crvena brušena svila od koje je odijelo napravljeno govorila je sama za sebe.

image

Marko Bošnjak i Vlaho Arbulić

JULIEN DUVAL

Njegov mentor i autor pjesama Vlaho Arbulić, također je odlučio isfurati monokromatski look - hlače, košulja i kravate od istog materijala i sjajne smeđe boje pun su pogodak.

image

Odlični monokromatski lookovi

JULIEN DUVAL

Još jedan modni odlikaš Luka Nižetić također je nosio odlično odijelo sa širokim nogavicama, koje je istovremeno i klasično i moderno. Luka je ispod sakoa nosio jednostavnu bijelu košulju, a kombinaciji je dodao smeđi remen.

image

Luka u odličnom odijelu

DAVOR PONGRACIC CROPIX
image

Luka Nižetić i Mario Mihaljević

JULIEN DUVAL

Dvije dobitnice Cesarica prijašnjih godina na ceremoniji su imale poseban zadatak - uručiti nagradu za Hit godine, a Franka Batelić i Jelena Žnidarić Zsa Zsa nisu ni modno razočarale. Naše poznate pjevačice također su se odlučile za hlače, svaka u svom prepoznatljivom stilu.

image

Franka Batelić

JULIEN DUVAL

Franka u crnom od glave do pete, uske je hlače kombinirala s bluzom peplum kroja koja ima prozirne dijelove i tako dobila dojam kombinezona s korzetom. Look je "zapaprila" detaljima poput lakiranih rukavica i crnih sandala na platformu.

image

Zsa Zsa

JULIEN DUVAL

Zsa Zsa je ostala vjerna lepršavom stilu i svijetlim bojama. Srebrne hlače sedefastog sjaja isfurala je na satenski top u žutoj boji. Na nogama je imala bijele gležnjače, a na glavi šeširić.

image

Vjeko Ključarić i Eni Jurišić

JULIEN DUVAL

Eni Jurišić pokazala je čak dva odijela. Na crvenom tepihu pojavila se u bež odijelu s plavom košuljom, dok je za izvedbu na pozornici odabrala klasično crno odijelo, pomalo oversized baš kao i košulja koja je diskretno ocrtavala njen trudnički trbuščić.

image

Eni Jurišić, Matija Cvek i Z++

JULIEN DUVAL
image

Eni je na pozornicu došla u tamnom odijelu

JULIEN DUVAL

Njezin kolega i partner u nagrađenom duetu Matija Cvek odlučio se za sportsku eleganciju, svijetle hlače i sako uz bijeli T-shirt i tenisice.

image

Matija Cvek

JULIEN DUVAL

Slično je razmišljao i Marko Kutlić, koji je na svijetlo odijelo obukao crnu majicu i obuo tamne cipele.

image

Marko Kutlić

JULIEN DUVAL
image

Mia Čičak Miach, Mihovil Šoštarić i Hiljson Mandela

JULIEN DUVAL

Mia Čičak Miach odabrala je grungerski izgled te je uz mini suknju, tamne najlonke i gležnjače isfurala i oversized crni sako. Njezini kolege treperi bili su standardno odjeveni u sportske ekstravagantne komade.

image

Mia Čičak Miach

DAVOR PONGRACIC CROPIX

I voditeljica dodjele Martina Validžić odlučila se za elegantne hlače, uz koje je nosila raskošnu svjetlucavu bluzu, a sve je začinila smeđim kožnim statement remenom.

image

Martina Validžić u crnoj kombinaciji

JULIEN DUVAL

Autorski par Tonči i Vjekoslava Huljić bili su oličenje elegancije. On u živopisnom odijelu na zlatne pruge koje je iskombinirao s klasičnim prslukom i košuljom u zlatnoj boji, a ona u elegantnoj crnoj haljini od svjetlucavog materijala s lađa izrezom.

image

Tonči i Vjekoslava Huljić

JULIEN DUVAL

Dame koje su se odlučile za raskošne haljine su Lorena Bućan i Jelena Rozga. Večernje toalete u crvenoj i bijeloj boji unijele su dašak glamura.

image

Lorena i Jelena Rozga

JULIEN DUVAL

Mia Dimšić odjenula je kraću asimetričnu haljinu, koju je nosila na uski crni bodi i tamne najlonke, te je uz odlične čizme do koljena dobila pravu zimsku stylish kombinaciju.

image

Mia Dimšić

JULIEN DUVAL

Linker
19. travanj 2024 17:30