Pristaje svima

Nina, Kendall, Bella... Ovo je haljina koju obožavaju strane i domaće zvijezde

Kada je nedavno pjevačica Nina Badrić objavila fotografiju na kojoj pozira u crnoj midi haljini, obožavatelji su komentare preplavili komplimentima. Saznali smo o čijoj se haljini radi, što je čini tako posebnom i gdje možete kupiti slične.

Kada je u pitanju kombiniranje sofisticiranosti, vječnog stila i modernog dizajna, Victoria Beckham se etablirala kao vodeća modna ikona. Njezin istoimeni modni brend redovito predstavlja komade koji zrače elegancijom i osnažuju žene. Među najpopularnijim haljinama trenutačno je midi haljina s nabranim strukom koja već na prvi pogled daje do znanja tko potpisuje njezin dizajn.

image
PROFIMEDIA

Midi haljina u koju su se zaljubile brojne dame prikazuje stručnost Victorije Beckham u stvaranju dizajna koji laska ženskom tijelu. Izrađena s pažnjom prema detaljima, ova haljina ima elegantnu i ujednačenu siluetu koja ističe prirodne obline tijela. Nabiranje na struku stvara laskavi efekt definiranja struka i prekrivanja mogućih nedostataka, a tijelu daje oblik pješčanog sata. Stručno krojenje osigurava savršeno prianjanje haljine, omogućujući joj da graciozno klizi po tijelu bez ograničavanja pokreta.

image
PROFIMEDIA

Jedna od iznimnih karakteristika midi haljine s nabranim strukom je njezina svestranost. Ova haljina idealna je za dnevna i noćna izdanja, a samim time je pogodna za različite prigode. Bez obzira idete li na poslovni sastanak, event ili svadbu, haljina se prilagođava svakoj prigodi s nenametljivom lakoćom.

Upravo se za ovu haljinu odlučila pjevačica Nina Badrić na jednom događanju u Puli. Nina jako dobro zna koji odjevni komadi najbolje pristaju njezinoj figuri, a ovaj odabir bio je pun pogodak. Pjevačica se odlučila za haljinu u crnoj boji koja je u skladu s profinjenim stilom koji inače njeguje. Prepoznali su to i brojni obožavatelji u komentarima ispod objave.

Nina nije jedina poznata dama koja je viđena u ovoj haljini. Manekenka Bella Hadid prva ju je nosila na reviji za predstavljanje kolekcije krajem prošle godine na Tjednu mode u Parizu. Nakon nje ju je nosila njezina kolegica Kendall Jenner, a nerijetko je nosi i sama Victoria Beckham.

Budući da haljina od Victorije Beckham košta 990 eura i trenutno je rasprodana, za vas smo izdvojili nekoliko haljina iz high-street ponude koje također imaju nabore na trbuhu i koje svojom duljinom laskaju gotovo svakoj građi tijela.

image

Massimo Dutti 89,95 eura

MASSIMO DUTTI
image

Massimo Dutti 129,00 eura

MASSIMO DUTTI
image

H&M 40,99 eura

H&M
image

H&M 40,99 eura

Linker
24. travanj 2024 21:47