Must have

Nina Badrić zna kako nositi jedne od najpoželjnijih sunčanih naočala ove sezone

Sunčane naočale u obliku dijamanta izdvojile su se zbog svog zanimljivog oblika i apsolutni su favorit brojnih svjetskih, ali i domaćih trendseterica.

Svake sezone na modnim se pistama neprestano kreiraju neki novi trendovi, a iznimka nisu ni sunčane naočale koje nisu must have modni dodatak samo ljeti, već tijekom cijele godine. S obzirom na to da se radi o bezvremenskom komadu, nije ni čudno što brojne trendseterice i it djevojke nose sunčane naočale kao modni dodatak. Jedna od domaćih dama koje itekako znaju kako ih nositi je naša pjevačica Nina Badrić koja i inače rado prati modu i trendove. Novom fotografijom na Instagramu još je jednom oduševila pratitelje svojim outfitom, ali posebnu su pažnju ipak privukle njezine sunčane naočale vrlo zanimljivog oblika.

Ovaj model izdvojio se zbog svog oblika i apsolutni je favorit brojnih svjetskih trendseterica, ali i domaćih kao što je Nina. Sunčane naočale u obliku dijamanta već su nekoliko sezona na samom vrhu prema popularnosti, a do sada smo ih imali prilike vidjeti na brojnim trendsetericama koje itekako dobro znaju kako nositi dodatak bez kojeg je svaka modna kombinacija nepotpuna.

Osim toga, ne treba posebno naglašavati da su sunčane naočale već odavno nadišle svoju funkcionalno-zaštitničku ulogu te evoluirale u svojevrsno iskazivanje stava, što dokazuje i ovaj model. Riječ je o cool i stylish naočalama u obliku dijamanta s kojima nikada nećemo proći nezapaženo, a mi smo pronašli nekoliko sličnih modela koji su nas osvojili već na prvi pogled.

image

Celine sunčane naočale sa zlatnim okvirima (450 eura)/Celine sunčane naočale s metalik okvirima (420 eura)/Saint Laurent sunčane naočale dijamantnog oblika (405 eura)/Saint Laurent crne sunčane naočale dijamantnog oblika (405 eura)/Celine sunčane naočale s tamnim staklima i zlatnim okvirom (430 eura)

NET-A-PORTER/MYTHERESA
Linker
24. travanj 2024 04:28