Vedran Peteh/Cropix
MODNA DIVA

Nina Badrić zaintrigirala pratitelje kratkom svilenom haljinom, a otkrila je i gdje ju je nabavila!

Teško da ćemo našu glazbenu divu ‘uhvatiti‘ u outfitu koji joj ne pristaje, a da jednako dobro nosi duge haljine kao i minice, potvrdila je posljednjim objavama na Instagramu!

Teško da ćemo našu glazbenu divu ‘uhvatiti‘ u outfitu koji joj ne pristaje, a da jednako dobro nosi duge haljine kao i minice, potvrdila je posljednjim objavama na Instagramu!

Jedna od najboljih domaćih pjevačica Nina Badrić osim nevjerojatnim glasom, svakim pojavljivanjem u javnosti uspijeva iznenaditi i stasom - istančanim modnim izričajem kojim potvrđuje da je prava dama.

Glazbena, ali i modna diva ovoga je puta pratitelje na Instagramu odlučila počastiti s nekoliko modnih lekcija pa je zaredala fotografije u haljinama idealnim za večernji izlazak i svečane događaje.

Dugu šljokastu haljinu srebrne boje s prozirnim prorezima i resicama pjevačica je iskombinirala sa sasvim jednostavnim sandalama na petu dok je crvenim ružem istaknula usne i vješto zaokružila modnu priču.

Čitajte i: Istančan modni izričaj glazbene dive: Izdvojili smo top 5 modnih kombinacija Nine Badrić

"Vidimo se u Kataru 2022. Hvala vam vatreni", napisala je Nina u opisu fotografije čestitajući našim nogometašima na plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Kataru gdje će zaigrati iduće godine.

Jednako dobro nosi i dugo i kratko

I nakon brojnih komplimenata punih oduševljenja ispod Ninine objave na Instagramu, pjevačica se pohvalila još jednim 'lookom' pokazavši da jednako dobro nosi duge haljine kao i minice pa je pozirala u kratkoj svijenoj haljini crvene boje bez naramenica koju je uskladila s ružičastim salonkama. Smokey-eyes tehnikom pjevačica je istaknula oči dok je ostatak lica ukrasila "nude" nijansama, a kosu je lagano "zabacila" na leđa.

Čitajte i: Modno osvježenje! Nina Badrić u neobičnom izdanju: Pjevačica odlično nosi haljinu koja bi mnoge žene progutala

"“Pamtim”…..uskoro", napisala je Nina u opisu fotografije aludirajući na novu pjesmu koja uskoro izlazi.

A osim nove pjesme, pratiteljice je posebno zaintrigirala mini crvena haljinica, pa je Badrić objavila gotovo identičnu fotografiju u čijem je opisu otkrila da je riječ o Zarinoj haljini koja košta 200 kuna - "a čarape su čitavih 50 kuna", našalila se Nina koja modnim izričajem ne prestaje oduševljavati pratitelje.

Linker
26. travanj 2024 11:42