Getty
lila idila

Nikad mršavija Kate Middleton ponovila svoju najljepšu haljinu, ovaj put uz torbicu koja ostavlja bez daha

Na samitu 'Global Mental Health' u Londonu 36-godišnja Kate Middleton još je jednom pokazala da se ne boji modne reciklaže, pogotovo kad je riječ o vrhunskim kreacijama poput ljubičaste haljine britanske dizajnerice Emilije Wickstead.

Mnogi fanovi odjevnog stila vojvotkinje Catherine slažu se da je jedna od najljepših haljina iz njezinog ormara lila kreacija Emilije Wickstead, s dugim rukavima i zvonolikom suknjom.

Press foto

Predivnu haljinu svijetloljubičaste boje Kate je nosila 2017. godine prilikom putovanja u Njemačku sa suprugom Williamom, a danas ju je u Londonu ponovila u još boljoj kombinaciji.

Kate & William visit The Maritime Museum in Hamburg, Germany.
<P>
Pictured: Kate Middleton; Kate; Duchess of Cambridge
<B>Ref: SPL1545065  260717  </B><BR/>
Picture by: Retropix / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Retropix / Splash News
Kate Middleton u Njemačkoj 2017. godine

Uz haljinu vrijednu 11.400 kuna, Kate je obula svoje omiljene bež salonke s potpisom Gianvito Rossi, no umjesto crvene torbice ponijela je predivnu ručnu torbu brenda Aspinal London, koji obožava njezina sestra Pippa.

Getty

Bež torbica modela 'Mayfair', s uzorkom krokodilske kože, prodaje se po cijeni od 6.500 kuna te se može kupiti u nekoliko različitih boja, a Kate je odabrala onu koja savršeno pristaje uz ženstvenu ljubičastu boju haljine.

Press foto

Inače, dizajnerica Emila Wickstead podigla je prašinu kad je iskomentirala kako vjenčanica Meghan Markle nalikuje jednoj njezinoj haljini, no kasnije je izdala javnu ispriku kako bi izgladila odnose s obitelji.

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 09:  Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge attend the Global Ministerial Mental Health Summit at London County Hall on October 9, 2018 in London, England.  (Photo by Karwai Tang/WireImage)
WireImage

Meghan je uzvratila jednostavnom gestom - nekoliko tjedana nakon 'skandala' u javnosti je osvanula u haljini s Emilijinim potpisom.

Getty

Linker
18. travanj 2024 03:08