BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Zvjezdana šetnja

Nije mogla dočekati zahlađenje: Blake Lively otvorila sezonu pulovera

Niti na drugom kraju svijeta nema naznaka jeseni, ali to nije spriječilo glumicu da izađe u ležernom jesenskom outfitu.

Niti na drugom kraju svijeta nema naznaka jeseni, ali to nije spriječilo glumicu da izađe u ležernom jesenskom outfitu.

Koristite li društvene mreže teško da vam je kroz posljednje (najmanje) desetljeće promaknuo izraz "sweater weather". Ove objave kreću već početkom rujna i ne prestaju do prvih proljetnih dana. Međutim, ove je godine većinu planete jesen, za sad, zaobišla što je kod većine značilo da su puloveri i druga pletiva stavljeni na čekanje.

No ne i kod Blake Lively koja je u četvrtak ulovljena u New Yorku u ultimativnoj opuštenoj jesenskoj kombinaciji iako je temperatura dosezala 21 stupanj što nije niti blizu dovoljno nisko za šetnju u pletivu. U svakom slučaju dala nam je odličnu stilsku ideju za nadolazeći pad temperatura i udobne lookove kojima se brojne žene vesele. Smeđu dolčevitu kabelskog pletiva u predimenzioniranom kroju glumica je spojila s boyfriend trapericama u svijetloj nijansi plave te je dodala čizme u kombinaciji smeđe i crne boje. Look je upotpunila sunčanim naočalama te torbicom od tvida koju je prebacila preko tijela.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Izuzev kombinacije koja se nije uklapala u vremenske uvjete, pažnju je privlačilo i društvo u kojem se nalazila. Naime, uz nju su bili suprug Ryan Reynolds i glumac Hugh Jackman koji je u četvrtak proslavio 55 rođendan, prvi otkako se rastavio od supruge Deborre-Lee Furness. Ovu rođendansku šetnju Jackman je pak proveo u crno-bijeloj trenirci i tenisicama dok je Reynolds nosio hlače i majicu u svijetlom tonovima, a u ruci je nosio, kako se čini, ružičastu jaknu.

Iako naizgled neuobičajena družina, Reynold i Jackman su dugogodišnji prijatelji. Zbližili su se zahvaljujući ulogama u Marvelovim filmovima, Ryan kao Deadpool, a Hugh kao Wolverine, a kako navode svjetski mediji sada će se udružiti i na velikom ekranu u trećem nastavku filma Deadpool. Međutim, na snimanje i izlazak filma ipak ćemo trebati pričekati jer glumački štrajk i dalje traje. Do tad ćemo ih pratiti u zajedničkim druženjima kojih posljednjih dana ne nedostaje. Tako su početkom listopada oduševili internet pojavljivanjem na utakmici američkog nogometa između klubova New York Jets i Kansas City Chiefs za koji igra Travis Kelce, novi dečko Taylor Swift koja je pak prijateljica s Blake Lively. Druženje su obilježili i Jackmanovi Instagram storyji na kojima je objavljivao fotografije u društvu Reynoldsa, Lively, Taylor Swift i Shawna Levyja, redatelja filma "Deadpool 3", s kojim je objavio zasebnu fotografiju uz koju je napisao: "Vjerojatno jedan od mojih najboljih selfija ikada."

Linker
26. travanj 2024 19:56