NA BALMAIN REVIJI

Ni niske temperature Kylie nisu spriječile da prošeta u odvažnoj haljini

Reality zvijezda je za reviju svog prijatelja Oliviera odabrala kratku heklanu haljinu iz Balmainove nove kolekcije za proljeće 2023., kakvu su uzvanici nešto kasnije imali priliku vidjeti na modnoj pisti.

Ljubav između klana Kardashian i kreativnog direktora Balmaina Oliviera Rousteinga traje već godinama, no na njegovoj pariškoj reviji u srijedu navečer pojavila se jedino najmlađa članica klana, beauty mogulica Kylie Jenner.

Ranije tog dana, Kylie je bila gošća na reviji Acne Studiosa, a za tu je priliku odabrala dugu, zatvorenu bijelu haljinu naglašenih ramena. Temperatura u Parizu navečer se spustila na 11 °C, no reality zvijezdu to nije spriječilo da pokaže svoj drugi, daleko odvažniji styling.

image

Kylie i Olivier su dugogodišnji prijatelji

THEREALSPW/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Na stadion u zapadnom Parizu u kojem je Olivier održao svoj "modni festival" Kylie je ponovno stigla u bijelom. Nosila je kratku heklanu haljinu dubokog dekoltea iz Balmainove nove kolekcije za proljeće 2023., kakvu su uzvanici nešto kasnije imali priliku vidjeti na modnoj pisti.

image

Heklanu haljinu uparila je s prozirnim štiklama

THEREALSPW/ MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Gornji dio haljine bio je gušće pleten u formi korzeta s naramenicama, dok je rupičasta suknja bila prozirna. Kylie je kreaciju svog prijatelja Oliviera uparila s prozirnim PVC štiklama kalifornijskog brenda Femme LA, koji obožavaju trendseterice. Kosu je zalizala u elegantnu punđu s razdjeljkom po sredini u duhu 90-ih, dok je usne naglasila mat ružem u svojoj omiljenoj boji.

image

Kylie Jenner i njezina najbolja prijateljica Anastasia

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kylie je društvo pravila njezina najbolja prijateljica Anastasia "Stassie" Karanikolaou, influencerica i kći grčkog tajkuna Periklisa Nikolaosa Karanikolaoua. Poznato je, naime, kako prijateljice nerijetko biraju gotovo identične modne kombinacije za noćne izlaske i posebne prigode, pa je na reviji Anastasia također nosila heklanu haljinu iz Balmainove nove kolekcije, ali u bež boji.

Linker
17. travanj 2024 20:46