DOMINACIJA STILA

Ni Beyonce nije odoljela Barbiecoreu: Na proslavi zablistala u minici i platformericama

Američka pjevačica bila je glavna zvijezda na rođendanskoj proslavi proslavljenog košarkaša LeBrona Jamesa.

Barbiecore je bio modni hit lanjske godine, a po svemu sudeći dominacija stila nadahnutog slavnom lutkom i filmom redateljice Grete Gerwig, koji se smatra favoritom u sezoni najvažnijih filmskih nagrada koja upravo započinje, će se i nastaviti.

Ružičasta je jednostavno neodoljiva, a svoju verziju Barbiecorea pokazala je 42-godišnja pjevačica Beyonce Knowles koja je za proslavu rođendana svog prijatelja LeBrona Jamesa, jednog od najboljih košarkaša u povijesti američke NBA lige odjenula specijalnu kombinaciju. U pratnji supruga, 54-godišnjeg glazbenog producenta Jay-Z-ja platinasta plavuša Beyonce je u klub Studio 84 stigla u ružičastoj Missonijevoj minici i Valentinovim cipelama, nakitom draguljarske kuće Tiffany & Co. koji je za Beyonce odabrala stilistica Shiona Turini, te Valentinovom torbicom u ruci.

image

Beyonce se sredila za proslavu rođendana LeBrona Jamesa

INSTAGRAM

Jay-Z je za tu priliku odabrao vunene hlače i sako na dvostruko kopčanje s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana, te kaput od kašmira. Legendarni košarkaš 39. rođendan je proslavio sa zakašnjenjem početkom godine, jer je rođen 30. prosinca na dan kad se većina ljudi odmara i priprema za novogodišnju proslavu. Među uzvanicima su bile mnoge slavne osobe poput pjevačice Adele, komičara Kevina Harta, te mnogih sportaša i košarkaša koji su uveličali njegovo slavlje.

image

Beyonce i Jay-Z ove godine slave 16. godišnjicu braka

INSTAGRAM

Beyonce i Jay-Z jedan su od najskladnijih i najuspješnijih parova na showbiz sceni. Ove godine će početkom travnja proslaviti 16. godišnjicu braka, a podižu troje djece: kćer Blue Ivy koja je 7. siječnja proslavila 12. rođendan, te 6-godišnje blizance Rumi i Sira.

image

Beyonce je bila zvijezda večeri

INSTAGRAM
image

Beyonce Knowles nosi nakit draguljarske kuće Tiffany & Co.

INSTAGRAM
image

Beyonce je oduševila i noktima

INSTAGRAM
Linker
16. travanj 2024 07:27