stanje pripravnosti

Nekonvencionalno zaručničko prstenje za cool mladenke

Zaručnički prsten ne mora biti skup niti klasičan da bi zadovoljio svoju funkciju: trenutačno su u trendu oni s crnim dijamantima, poludragim i dragim kamenjem u boji te oni izrađeni od ružičastog zlata.

Iako pomalo otrcana, činjenica je da je Valentinovo dan u godini kada se najviše žena suočava sa sudbonosnim pitanjem, a budimo iskreni, rijetke su one koje ne predosjećaju da će se "nešto" dogoditi. U skladu s tim - iako nisu žene one koje biraju kakav će im obruč krasiti ruku veći dio života - nije na odmet razmisliti o tome kakav će prsten najbolje utjeloviti vaš osobni stil te zatim, primjerice, ostaviti svoj Pinterest profil otvorenim da ga "netko" vidi. A i prijateljice su izvrstan saveznik.

Prije nego krenete u razgledavanje trebali biste doznati koju veličinu prstena nosite - to možete otkriti u bilo kojoj zlatarni. Zatim, imajte na umu da će vam zaručnički prsten, ako poštujete tradiciju, biti na ruci cijeli život pa razmislite o tome kakav će nakit najbolje odraziti vaš karakter, osobni stil, hoće li se uklopiti u vaš modni izričaj...

Također, nitko ne kaže da vaš prsten mora biti klasika od bijelog ili žutog zlata s ogromnim kamenom na vrhu: trenutačno se nose oni nekonvencionalni koje mnogi ne bi niti okarakterizirali kao "zaručničke", no ti mnogi nisu oni koji će ih nositi. Isto tako, nema potrebe da potrošite suludu količinu novca - donosimo izbor nekonvencionalnog zaručničkog prstenja od nekoliko stotina pa sve do nekoliko tisuća kuna s web shopa Etsy!

U novom broju magazina Gloria očekuje vas specijal o vjenčanjima te kuponi s popustom do 30 posto na haljine, odijela, cipele i nakit.

Linker
23. travanj 2024 13:43