Muška moda

Nehajno, a upečatljivo! Kako Jared Leto fura ljetne klasike, kupaće hlačice i cvjetne košulje

Glumac i glazbenik na Mediteranu je dulje od mjesec dana, s prijateljima na brodu obilazi najljepše dijelove Talijanske, Francuske i Španjolske obale.

Glumac i glazbenik poznat po svom osebujnom modnom izričaju i ove godine ljetuje na Mediteranu. Ove godine Jared Leto je umjesto našeg mora i Obonjana odabrao nešto razvikanije mjesto, nedavno je snimljen u - St. Tropezu na Azurnoj obali. Točnije Leto je gumenim gliserom stigao u restoran Le Club 55. U ovaj beach club i restoran dolazile su brojne svjetske zvijezde još od 1955. kada je otvoren.

Leto je stigao u ležernom, ali upečatljivom izdanju spreman za kupanje, ali dovoljno pokriven da bi mogao sjesti na ručak u restoran.

image

Jared Leto

DFY/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

Klasična ‘letna muška moda‘ ipak je dobila Letov pečat barem u odabiru boja i dezena. Glumac je žute kupaće hlačice kombinirao s cvjetnom košuljom koja na bež osovi ima crvene i zelene motive.

Glavu i oči zaštitio je neizostavnim sunčanim naočalama i svijetlim šeširom s većim obodom. Na nogama je imao plastične natikače, u maniri naših legendarnih Boroleta.

image
DFY/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

S broda na mol pa u restoran, na vrući ljetni dan, Leto je pokazao opet kako i najležerniji outfit ne mora biti dosadan, ako se osoba hrabro usudi miješati boje.

Glumac i glazbenik na Mediteranu je dulje od mjesec dana, s prijateljima na brodu obilazi najljepše dijelove Talijanske, Francuske i Španjolske obale.

image
THE PHOTO ONE/PROFIMEDIA

Kroz taj period pokazao je da svoje ljetne komade kombinira i ‘vrti‘ u krug. Tako je ove iste žute hlačice, prije mjesec i pol nosio uz tirkiznu košulju s ružičastim detaljima. Kasnije, vjerojatno za noćni izlazak, kupaće hlačica zamijenio je elegantnijim ljetnim, bijelim hlačama.

Linker
18. travanj 2024 16:58