Minimalizam na djelu

Nedostaje li vam inspiracije za kombinacije? Poznate ‘it‘ djevojke su nam pokazale što se nosi ovog proljeća

Na predstavljanju izdanja koje slavi minimalizam nosio se - minimalizam. Poznate zagrebačke ‘it‘ djevojke uskočile su u chic kombinacije kojima se inspiriramo za nove outfite.

Druženja su nam svima nedostajala, zato nas iznimno vesele i mala okupljanja u ovim prvim sunčanim lipanjskim danima. Naše poznate influencerice, dizajnerice i glazbenice zato su rado skočile u svoja chic proljetna izdanja kako bi prelistale prvo GG POP UP PAPER izdanje koje se bazira oko teme minimalizma.

Na druženju održanom u centru Zagreba prevladavao je upravo - modni minimalizam. Stylish kombinacije u 2021. često kombiniraju eleganciju i sportsku udobnost, a takav look u crnoj boji odabrala je influencerica i manekenka Mia Matić. Traperice i sako nosila je uz udobne i trendi niske natikače koje jednako dobro funkcioniraju na gradskom asfaltu kao i na plaži.

Čitajte i: Fotografije ostavljaju bez daha! Ida Prester s obitelji uživa na osamljenom otoku

image
Mia Matić
IVANA NOBILO/CROPIX
image
Ana Carevic
IVANA NOBILO/CROPIX

Za klasičnu all black kombinaciju koja ne izlazi iz mode odlučila se i influencerica Ana Carević, dok je dizajnerica i vlasnica brenda Lokomotiva Lana Puljić nosila sako pastelne boje sa svojim potpisom uz traperice s poderotinama - look s kojim ne možete pogriješiti.

image
Dizajnerica Lana Puljic
IVANA NOBILO/CROPIX
image
Televizijska voditeljica Una Zima
IVANA NOBILO/CROPIX
image
Influecerica Rita Rumora
IVANA NOBILO/CROPIX

Nakon zimskog razdoblja, prozračni, proljetni outfiti prvi su izbor za tople dane pa smo jedva dočekali i lepršave haljine, poput one s uzorkom cvijeća, koju je nosila Rita Rumora u kombinaciji sa sandalama skandinavskog brenda Ganni. Druženje se održalo u Garderoba Concept Storeu, uz dobru atmosferu i razgovore o minimalizmu koji je u lifestyle izdanju GG POP UP PAPER istražen iz svake perspektive.

image
GG Pop Up Paper
Linker
06. travanj 2024 13:30