HUMANITARNI ČIN

Naušnice, kaputi i haljine poznatih na buvljaku Matije Vuice i Leonarde Lončar: ‘Novac ide u prave ruke‘

Dvije dame iz Zagreba organizirale su u Gajevoj ulici blagdanski buvljak, a sredstva od prodaje donirat će se Udruzi Pink Life za liječenje oboljelih od malignih bolesti.

"Ideja je krenula od Udruge Pink Life s obzirom da smo željeli prikupiti različita sredstva jer oni kroz cijelu godinu rade različite projekte. Leonardo i ja smo danas ovdje i mislim da će to super biti. Jako puno poznatih osoba je doniralo svoje stvari. I svi znamo da će novac otići u prave ruke", rekla je modna dizajnerica Matija Vuica koja je zajedno s Leonardom Lončar u subotu prijepodne bila domaćica buvljaka u Gajevoj ulici u središtu Zagreba. Pretvorile su ga u ogroman ormar, a kako i ne bi kada su za potrebe ove humanitarne akcije svoju odjeću donirala prava plejada zvijezda.

image

Leonarda Lončar

IVANA NOBILO/CROPIX

Akciji su se odazvale Lana Jurčević, Vanda Winter, Jelena Perčin, Borna Kotromanić, Iva Goluža - Qushin, Ivana Nola, Nela Kočiš, Jadranka Sloković, Guverner HNB Boris Vujčić, Krešimir Škarica, prof. Iva Josipović, Vesna Nađ, Tara fashion, Marija Fresl, Zvončica Vučković, Snježana Schillinger Dutchess, Antonela Malis, Nevena Rendeli, Ivana Design, Katarina Mamić, Ivana Delač, Katarina Madirazza, Hippy Garden - Đurđica Vorkapić, Kristina Krepela, Judita Franković, Ivana Jurić, Robert Sever, Lana Pavić, Indira, Ivana Mišković, Ivana Jurić, Lorin Nukić, Botun, Sanela Škorput, Tihana Harapin Zalepugin, Saša Šekoranja i mnogi drugi...

image

Matija Vuica

IVANA NOBILO/CROPIX

Podržati kolegice došle su i bivše missice Ivana Mišura Vlaović, kao i Ivana Delač, a obje su za ovaj događaj odabrale crnu modnu kombinaciju. Mišura Vlaović razbila ju je s hlačama u narančastom tonu, a Delač bež haljinom prošaranom kariranim uzorkom.

image

Ivana Mišura Vlaović i Ivana Delač

IVANA NOBILO/CROPIX
image

Ivana Mišura Vlaović

JOSIP MOLER/CROPIX

Modna ikona Leonarda Lončar odlučila se za casual stil, odjenula je dugačku pleteninu, kožne zelene hlače, a cjelokupnu je kombinaciju podigla s naočala s predimenzioniranim staklom, kao i sivom beretkom. Za potrebe ovog buvljaka, iz svog je ormara, između ostalog, donirala vuneni ljubičasti kaput, bezvremenski model koji se može nositi baš u svim prilikama.

image

Naušnice Leonarde Lončar

IVANA NOBILO/CROPIX

Buvljak nije propustila niti Olja Vori, rado viđeno lice na subotnjoj špici koja je još jednom pokazala kako su baršunaste kombinacije must have ove zime. Istaknula se s ljubičastom haljinom koju je kombinirala sa smeđim i crnim komadima.

image

Olja Vori

JOSIP MOLER/CROPIX

Iako u svom stilu posljednjih nekoliko mjeseci govori kako su mu zbog raka prostate dani odbrojani, Miroslav Ćiro Blažević obožava kada se u njegovoj ulici održavaju ovakvi događaji koje također ne voli propustiti. S osmijehom na licu, pozirao je našem reporteru.

image

Miroslav Ćiro Blažević

IVANA NOBILO/CROPIX

Iako je na buvljacima čest slučaj cjenkanje, na ovom su kupci to izbjegli jer ipak - novac ide za liječenje oboljelima od malignih bolesti, primarno ženama oboljelima od raka dojke.

Linker
19. travanj 2024 04:13