UDOBNO, A EFEKTNO

Natikače za svaku priliku: Inspiracija za svečanosti, poslovne sastanke, izlaske...

Ljetna odjeća, osim što je mnogima omiljena, najlaganija je i najudobnija. Najopuštenije doba godine trebalo bi biti ugodno u svim segmentima, pa osim odjeće, i ljetna obuća se u potpunosti prilagođava vanjskim uvjetima.

Natikače su najbolji izbor za svaku priliku i za svako doba dana! Ljetno jutro, podne i večer provedite u natikačama, a ovisno o prilici, izdvojili smo najbolje modele ove sezone!

Svečane prilike

Iako na prvu zvuči nemoguće, zahvaljujući velikoj popularnosti natikača, postoje modeli koji će idealno pristajati čak i na svečane haljine ili odijela. I ako ste ljubiteljice visokih ili, pak, niskih peta, u nastavku donosimo nekoliko modela natikača idealnih za upotpuniti svečane modne kombinacije!

image
Stradivarius - 179,90 kn
STRADIVARIUS
image
Stradivarius 229,90 kn
STRADIVARIUS
image
ALDO, ABARDOLITH SYN SMOOTH - 480,00 kn
ALDO

Čitajte i: Izabel Kovačić vam predstavlja novu ‘Le soleil d‘istrie‘ kolekciju iz koje se nećete skidati cijelo ljeto

Svakodnevno izdanje

Definitivno najudobnija obuća za svakodnevno izdanje su natikače. Ovisno o tome idete li na kavu ili samo izlazite u šetnju, donosimo nekoliko natikača kao inspiraciju za vaš svakodnevni look. U ovom slučaju, natikače će vam definitivno biti ugodan i koristan izbor!

image
ALDO, MOUNIS SYN SMOOTH - 344,00 kn
ALDO
image
ALDO, ABAYRITH LEA - 392,00 kn
ALDO
image
ALDO, GOANI SYN SMOOTH - 344,00 kn
ALDO

Poslovni sastanak

Natikače se mogu naći i u ulozi poslovnog modnog outfita! Ovisno o odabiru odjeće, inspirirajte se nekim od ponuđenih izbora i osjetite punu udobnost čak i na važnom poslovnom sastanku.

image
ALDO, ACENDAN LEA SMOOTH - 414,00 kn
ALDO
image
Stradivarius - 179,90 kn
STRADIVARIUS

Čitajte i: Vječni klasik ležernog stila ne pita za godine: Kombinacija u kojoj Victoria Beckham i Hailey Bibeber izgledaju kao sestre

Večernji izlazak

Potpetice su često prvi izbor za izlazak, no remenčići često zakompliciraju situaciju i uzrokuju nelagodu i žuljeve. S natikačama takvi problemi ne postoje, pa se u potpunosti možete prepustiti opuštenoj atmosferi ljetnog noćnog izlaska.

image
ALDO, MIX MAT - 343,00 kn
ALDO
image
ALDO, YBENDAVIEL SYN CLEAR TPU - 546,00 kn
ALDO
image
FEMME ŽENSKE NATIKAČE NA PETU - 480,20 kn
REPLAY

Sportsko izdanje

Sportski outfiti sami po sebi moraju biti udobni, a osim ako se ne odlučite na trčanje ili neku sportsku aktivnost, natikače će biti savršen izbor za odlazak na kavu, u grad ili šetnju u sportskom izdanju.

image
ALDO, ETEIVEN SYN PRINT - 390,00 kn
ALDO
image
Stradivarius - 199,90 kn
STRADIVARIUS
Linker
10. travanj 2024 03:02