Moda za djevojčice

Nasljednica beauty carstva: Stormi oduševila svojim stilom na eventu mame Kylie

Malena je za novu svečanost imala haljinu šivanu po mjeri, od srebrnog materijala s ultramodernim krojem.

Ima četiri godine, a svojom pojavom već oduševljava modne znalce i fashioniste, malena Stormi Webster Scott opet je ukrala svu pažnju na mondenom događaju koji je ovog puta priredila njena mama Kylie Jenner.

Vlasnica milijardu dolara ‘teškog‘ kozmetičkog carstva za kraj rujna zakazala je lansiranje nove linije ruževa za usne, na taj su veliki događaj došle sve njene slavne sestre, ali najviše pažnje dobila je kćerkica Stormi.

image

Kylie Jenner i Stormi

THEREALSPW/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Nije tajna da se malena voli sređivati, a što je starija to su njene kombinacije sve zapaženije. Ovog je puta držeći se za ruku s mamom Kylie očarala sve u svojoj srebrnoj kombinaciji.

Malena je za ovu svečanost imala haljinu šivanu po mjeri, od srebrnog i sjajnog materijala s ultramodernim krojem - asimetričnim krojem s naramenicom preko samo jednog ramena.

image

Stormi u srebrnoj kreaciji

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Malena je ovu haljinu nosila uz udobne bijele tenisice marke Nike, dok je u ruci držala preslatku srebrnu torbicu. Na očima je, baš poput svoje mame, imala sunčane naočale. Djevojčica je nosila crne, dok je Kylie imala bijele - poput ostatka svog outfita.

Bijela mini suknja s dugim rukavima i vrtoglave potpetice također u bijeloj boji, dok je kao torbicu nosila stilizirani oversized ruž prekriven svjetlucavim kristalićima, dizajnerice Judith Lieber.

image

Žene Kardashian - Jenner na promociji Kylie linije kozmetike

THEREALSPW/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 20:29